sâmbătă, 2 august 2014

File de jurnal - 46

Pentru astazi (data/ora) - 2 august 2014, ora 06:35

 Afara ... Cerul este superb!!! Prevesteste zi frumoasa si calda, dar acum este racoare si placut. Undeva, departe, se aude un cocos care incearca sa trezeasca lumea. Gugustiucii parca se iau la intrecere, iar cateva pasarele le tin isonul. Un val subtire de ceata mai mangaie crestetele dealurilor, iar razele soarelui il penetreaza si scalda in lumina roz-portocaliu orasul.

 Mă gândesc ... Deja suntem in august! Trece timpul ca nebunul pe langa noi si noi observam abia cand a trecut de noi de mult. 

 Invat ... ca o discutie sincera cu un prieten este leacul ideal pentru tristete si neliniste.

 Sunt recunoscătoare ... pentru oamenii faini din viata mea, de la care am avut multe de invatat.

 Din bucătărie .... Cina de aseara a fost formata dintr-o felie de pepene. Azi fac gulie coapta si dovlecel pane cu saramura. Poate fac si inghetata.

 Cu ce sunt imbracata ...Rochita de casa scurta, bej deschis, cu flori mari si maro cu galben pe poale. Mi-a crescut parul lung si acum il pot prinde in coada de cal fara sa mai folosesc si agrafe. 

 Citesc .... Dansul dragonilor - al cincilea volum din seria Cantec de gheata si foc - George R.R. Martin. Ieri dimineata am ajuns la pagina 473. Dimineata asta am dedicat-o scrierii acestei file de jurnal.

 Vreau ... sa imi gasesc azi sandalute frumoase, negre si cu toc acceptabil pentru nunta. Abia la 9 deschid magazinele, deci mai am inca destul timp pana plec in oras la vanatoare.

 Ce mai mesteresc ... Am facut tiv unor pantaloni de stofa si cam atat. Mai am de modificat o pereche de pantaloni care-mi sunt foarte largi acum.

 Ascult ..... cantecull gugustiucilor si al cocosului si bazaitul slab al laptopului. Este foarte liniste dimineata.

 În casa ... Junioara inca doarme. Este necesara o curatenie, dar nu este nimic presant. 

Dieta... inca mai merge, chiar daca la sfarsitul saptamanii trecute si inceputul acestei saptamani am mancat destul de multe neconforme. Marti a fost ziua mea, dar am fost sarbatorita cateva zile la rand, incepand de sambata. Totusi cantarul este prietenos cu mine azi si mi-a aratat pe afisaj 92 kg.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... inghetata de ciocolata ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Sia - Elastic Heart ♥♥♥

 Noutati ... Sambata trecuta mi-am cumparat de la Sibiu o rochita foarte frumoasa pentru nunta surorii mele. Ceea ce mi-a placut cel mai tare insa, a fost faptul ca am probat o gramada de rochite in multe magazine. Vanzatoarele nu s-au mai uitat ciudat la mine cand intrebam de rochite pentru mine, asa cum am patit acum doi ani cand mi-am cautat rochie de nasa si varietatea de modele cu numarul cautat de mine a fost mare. In sfarsit pot proba si eu haine care nu sunt de la raionul de gravide sau care se fac doar la comanda! Tare sunt mandra de mine! Doar cine nu a trecut prin asta nu intelege ce mare realizare este asta.

 Ultimul film vazut ....  The Hunger Games: Cathing Fire - nu mi-a placut nici macar la fel de mult cum mi-a placut primul film din serie. De la mine a primit nota 5. 

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:



Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa


6 comentarii:

  1. Eu am trecut și trec prin asta și te înțeleg perfect ! Nu mi-am cumpărat încă rochii noi, dar am încăput în haine pe care nu le-am îmbrăcat de doi ani ! :)
    Minunate, hortensiile. Mă întreb dacă aș putea să pun și eu câteva în grădină. E foarte cald în timpul verii și bate vântul cam tare în mai toate anotimpurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, felicitari pentru ambitie si realizari!!! Tare ma bucur pentru tine :*
      Hortensiile nu sunt plante atat de fragile cum par si cred ca le-ar sta bine in gradina ta :D

      Ștergere
  2. Ai găsit sandale? Îmi trebe şi mie pentru toate zilele dar de nu găsesc pe la vrun SH le sar vara asta:) Ce culoare are rochiţa pentru eveniment?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, nu am gasit sandale. Tot raul spre bine insa, pentru ca am probat rochita impreuna cu sandalele cumparate acum doi ani, cand am fost nasa la o nunta, si se potrivesc de minune ♥ Nu stiu de ce in capul meu nu se pupau cu rochia, dar cand le-am alaturat efectiv am avut parte de o surpriza foarte placuta :D Sandalele alea le-am purtat o singura data, la nunta aia, apoi le-am pus in cutie si gata. Ma bucur ca le pot purta iar si nu trebuie sa mai cumpar altele :D
      Rochita este scurta pana la genunchi, clos, cu decolteu in V si bretele late. Partea de sus este din dantela bogata, cu paiete mici, partea de jos este din tul peste satin. dantela si tulul este bleumarine, iar satinul este auriu. Este foarte frumoasa si-mi arata o talieeeeee!!!! :D

      Ștergere
  3. Sper ca ai petrecut minunat la nunta. Felicitari pentru dieta, fiece kg este o batalie castigata. bravo! Trec cand vizitez o prietena pe langa o casa care are o alee de la poarta si pana la usa strajuita de hortensii roz, incredibile, inflorite, pline, e ceva ca din reviste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt nunta este abia sambata viitoare :D De maine intru "in paine" :D
      Cred ca aleea de care ai amintit este de vis ♥♥♥

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog