marți, 11 ianuarie 2011

Spam pentru noroc si viata buna


Iata ce mai primesc eu pe mail de la "pretini". Blesteme si urari de mai rau, ghinion si nefericire. Scris cu litere mari, ca si cum e necesar sa urle cineva la mine, ca sa ma sperie mai tare. Cica daca nu trimit mai departe, voi avea o viata mizerabila, voi fi nefericita, voi da de ghinion la orice pas si probabil voi muri repede si cu zile :) Ei uite ca eu sunt Gica Contra si nu trimit mai departe la nimeni, sa vad ce se intampla? Aplicand psihologia inversa, daca eu deja sunt vai de capul meu, atunci voi avea parte numai de bucurii si fericire, nu ? :) Va zic la sfarsitul anului cum a iesit :)

PS Sa va zic cate adrese de mail am "primit" o data cu mailul asta? Asta dovedeste cat de creduli si prosti (scuzati, dar nu gasesc alt cuvan :( ) pot fi unii. Cred ca as primi o suma frumusica daca as vinde acest mail intesat cu asa multe adrese de mail unui spamer versat. Ce ziceti? Le fac cadou tuturor cateva mii de spamuri ? Poate asa se invata minte si nu mai trimit mailuri inutile si de prost gust tuturor celor care au "norocul"sa apara in lista lor de contacte.

ODATA DESCHIS ACEST EMAIL, NU MAI E CALE DE INTOARCERE. MAI JOS AI DESCRIERILE SEMNELOR ZODIACALE, REALIZATE ABIA DE CATEVA ORE DE CATRE, OCTAVIO ACEVES, CONSIDERAT CEL MAI BUN ASTROLOG DIN LUME. CITESTE-TI SEMNUL SI, APOI RETRIMITE-L PE LOC. E REAL, INCREARCA SA-L IGNORI, SI PRIMUL LUCRU PE CARE IL VEI OBSERVA E CE ZI ORIBILA VEI AVEA MAINE (SI ASTA VA FI DOAR INCEPUTUL RAULUI).

FECIOARA (AUG 23 - SEPT 22) - CEL CARE ASTEAPTA. DOMINANTUL IN RELATII. ARE MEREU CINE SA-L IUBEASCA. MEREU VREA SA AIBA ULTIMUL CUVANT. DRAGUT. DESTEPT. ZGOMOTOS. FIDEL. INCLINAT SA VORBEASCA. TOT CEEA CE AI CAUTAT MEREU. USOR DE MULTUMIT. PRIMUL SI UNICUL. 7 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

SCORPION (OCT 23 - NOI 21) - ADEPT, EXTREM DE ADORABIL. INTELIGENT. IUBESTE SA FACA GLUME. FOARTE BUN SIMT AL UMORULUI. ENERGIC. PREZICE VIITORUL. F BUN LA SARUTAT. MEREU REUSESTE CEEA CE VREA. ATRACTIV. CU PASUL LINISTIT. IUBESTE RELATIILE LUNGI. VORBARET. ROMANTIC. DRAGUT. 4 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

BALANTA (SEPT 23 - OCT 22) - E AGREABIL CU TOATA LUMEA. DRAGOSTEA LUI ESTE UNICA. PROSTUT, DISTRACTIV SI DULCE. ARE UN ATRACTIE UNICA. ESTE PERSOANA CEA MAI DRAGUTA PE CAREO VEI CUNOASTE! TOTUSI, BALANTA NU ESTE FELUL DE PERSOANA CU CARE SA TE CERTI, PENTRU CA TE LASA PLANGAND. 9 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

BERBEC (MART 21 - APRIL 19) - MINCINOS IESIT DIN COMUN. ADORABIL. SPONTAN. CINEVA CU CARE SA NU TE CERTI. DISTRACTIV. EXCELENT LA SARUTAT, EXTREM DE ADORABIL. IUBESTE RELATIILE. ADICTIV. ZGOMOTOS. 16 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

VARSATOR (IAN 20 - FEBR 18) - APA IL FACE DE INCREDERE. ATRACTIV. MARE
SARUTATOR. UNIC IN CLASA LUI. IUBESTE RELATIILE DE LUNGA DURATA. EXTREM DE ENERGIC. IMPREVIZIBIL. ITI VA INTRECE ASTEPTARILE. NU E UN LUPTATOR, DAR TE LASA INCONSTIENT. 2 ANI DE GHINION DACA NU-L RETRIMITI

GEMENI (MAI 21 - JUNIE 20) - IREZISTIBIL. AGREABIL. DRAGOSTEA SA E UNICA IN CLASA LUI. MARE LUPTATOR. FOARTE BUN LA AIA... SUNT AMANTI, NU LUPTATORI, DAR TOTUSI TE POT LASA INCONSTIENT. DE INCREDERE. MEREU FERICIT. ZGOMOTOS. VORBITOR. FOARTE COMPASIVI. MEREU CAUTA SA AJUNGA LA UN ACORD SAU LA O INTELEGERE. ARE UN ZAMBET FRUMOS. GENEROS. PUTERNIC. CEL MAI IREZISTIBIL. 9 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

LEU (JULIE 23 - AUG 22) - LEU E MARELE VORBITOR. ATRACTIV SI PASIONAT. FARA GRIJI. STIE CUM SA SE DISTREZE. E FOARTE BUN IN TOT CE FACE. MARE SARUTATOR. IMPREVIZIBIL. EXTROVERTIT. CU PICIOARELE PE PAMANT. ADICTIV. ATRACTIV. ZGOMOTOS. IUBESTE RELATIILE LUNGI SI PASIONATE. VORBARET. CINEVA CU CARE N-AR TREBUI SA TE PUI. GREU DE GASIT. BUN CAND IL GASESTI. 7 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

RAC (JUNIE 21 - JULIE 22)- TANDRU. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. ARE O MARE ATRACTIE IN PERSONALITATEA LOR. DRAGOSTEA SA E UNICA. FOARTE ROMANTIC. PERSOANA CEA MAI DRAGUTA PE CARE O VEI CUNOASTE! TOTALMENTE CREATIV, PLIN DE IMAGINATIE SI VISATOR. MEDITATIV. CU CAPUL MEREU IN AER. EXTREM DE SCHIMBATOR (SI MANDRU CA E ASA). CIUDAT. SPONTAN. POVESTITOR DE MARI ISTORII . EXTREM DE TIMID SI INCHIS. NU E DELOC UN LUPTATOR, DAR DESIGUR TE VA LASA INCONSTIENT DACA TREBUIE S-O FACA. CINEVA LA CARE AI TINE. 12 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

PESTI (FEBR 19 - MARTIE 20) - TOVARASUL DE VIATA. PREOCUPATI SI AMABILI, DAR EGOIST IN ACELASI TIMP. DESTEPT. MEREU E IN CENTRUL ATENTIEI. ATRACTIV REMARCAT. MEREU TREBUIE SA SPUNA ULTIMUL CUVANT SI IL ARE. USOR DE GASIT, GREU DE PASTRAT LANGA TINE. CINEVA CU CARE PETRECI UN MOMENT DISTRACTIV. EXTREM DE RARI DAR IN SENS BUN.. FOARTE BUN SIMT AL UMORULUI (POATE SCHIMBA SPRE OPUS PE LOC) !!! GANDITOR. MEREU REUSESTE CE VREA. IUBESTE SA FACA GLUME. FOARTE POPULAR. PROSTUT, DISTRACTIV SI DULCE. 5 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

CAPRICORN (DIC 22 - IAN 19) - AMANT CARE II PLACE SA RUPA. AGRADABILI. OBRAZNIC. INTELIGENT . SEXY. PREZICE VIITORUL. IRRESISTIBILI. IUBESTE SA AIBA RELATII DE LUNGA DURATA. MARE VORBITOR. MEREU REUSESC CE VOR. IUBESTE SA BATA GEMINIS LA SPORT. EXTREM DE DISTRACTIVI. IUBESTE DSA GLUMEASCA. DESTEPT. 24 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

TAUR (APRIL 20 - MAI 20) - O CAPCANA AGRESIVA. IUBESTE RELATIILE DE LUNGA DURATA. II PLACE SA DEA LUPTE BUNE PENTRU CEA CE VREA. EXTREM DE EXTROVERTIT. IUBESTE SA AJUTE PERSOANELE CARE AU NEVOIE DE AJUTOR. BUN LA SARUTAT. BUNA PERSONALITATE. CAP, TARE. PREOCUPAT. UNIC IN CLASA LUI. CINEVA CU CARE N-AR TREBUI SA TE PUI. CELE MAI ATRACTIVE PERSOANE DE PE PAMANT! 15 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

SAGETATOR (NOV 22 - DEC 21) - DE O PROMISCUITATE SPONTANA. MARE ATRACTIV. GREU DE GASIT, DAR MARET DACA L-AI GASIT. IUBESTE RELATIILE DE LUNGA DURATA. ARE MULTA DRAGOSTE DE DARUIT. CINEVA CU CARE N-AR TREBUI SA TE PUI. FOARTE FRUMOS. FOARTE ROMANTIC. DRAGUT CU TOATA LUMNE. DRAGOSTEA LUI E UNICA. PROSTUT, DISTRACTIV SI DULCE. ARE O PUTERE DE ATRACTIE UNICA. PERSOANA CEA MAI DRAGUTA CARE VEI CUNOASTE! IMPRESIONANTI LA AIA !!! NU E FELUL DE OM CU CARE SA TE PUI PENTRU CA AI TERMINA PLANGAND. 4 ANI DE GHINION DACA NU TRIMITI.

OK ALTCEVA: NU TRIMITE MESAJUL ASTA CUI TI L-A TRIMIS, ASADAR MULT NOROC!CEL MAI RAU E CA ULTIMUL E PIERZATORUL.
PE LOC.... PREGATITI! START!

1-3 persoane = 1 minut de noroc
4-7 persoane = 1 ora de noroc
8-12 persoane = 1 zi de noroc
18-22 persoane = o luna de noroc
23-27 persoane = 3 luni de noroc
28- 32 persoane = 7 luni de noroc
33-37 persoane = 1 an de noroc
38 sau mai multi = 1 viata norocoasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog