vineri, 25 iulie 2014

File de jurnal - 45

 Pentru astazi (data/ora) - 25 iulie 2014, ora 11:25

 Afara ... este frumos si placut. Soarele nu arde prea tare si norii se ingrijesc de binecuvantata umbra. Desi aseara a plouat cu galeata, azi totul este uscat. Nu cred ca va fi o zi calduroasa.

 Mă gândesc ... la mica escapada la Sibiu planuita pentru maine.

 Invat ... ca decongestionarea casei iti poate aduce multa liniste sufleteasca.

 Sunt recunoscătoare ... pentru copilul meu cuminte, care imi aduce aminte mereu de ceea ce este cu adevarat important.

 Din bucătărie .... Avem ciorbica aita de pui, care mi-a iesit foarte buna ♥ Diseara vreau sa fac clatite.

 Cu ce sunt imbracata ...Tricou roz deschis, simplu, pantalon 3/4 din raiat negru, balerini negri din plasa impodobiti cu pietricele mici si gri metalic. Parul este liber pe spate si o cordeluta neagra si subtire, din fier rasucit, il impiedica sa-mi umbreasca fata. Cerceii sunt micuti, argintii, in forma de bufnita, cu pietricele de sticla rosie in loc de ochisori si burtica.

 Citesc .... Dansul dragonilor - al cincilea volum din seria Cantec de gheata si foc - George R.R. Martin. In dimineata asta am terminat volumul patru, Festinul ciorilor si a primit 3 stelute de la mine din maximul de 5. Nu mi-a placut la fel de mult cum mi-au placut primele trei volume, ba chiar prima jumatate mi s-a parut inutila si o lungire inutila si ilogica, dar finalul a reusit sa ma faca indeajuns de curioasa incat sa astept cu mare nerabdare sa incep lecturarea volumului cinci.

 Vreau ... ca maine sa fie o zi frumoasa, sa ne putem bucura de mica excursie la Sibiu.

 Ce mai mesteresc ... Inca nu am inceput lucrul la rochita a doua. Am in asteptare o pereche de pantaloni care au nevoie de tiv si alta pereche de pantaloni care trebuie stramtati. Dar asta de luni incolo.

 Ascult ..... Tot felul de zgomote ce vin de afara. Inca nu am dat drumul la muzica.

 În casa ... este racoare, bine si aproape curat. Junioara a sters praful de pe mobila, dar mai trebuie asezate la loc rufele de pe fotoliu.

Dieta... bate pasul pe loc. Saptamana asta nu am avut acelasi bun rezultat ca saptamana trecuta, chiar daca nu am intrat in interzise. Ma simt foarte umflata si in continuare nu am pofta de mancare Azi cantaresc 92,5 kg, dar la cat imi sunt mainile si picioarele de umflate, sigur este doar retentie de apa.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... Linistea primelor ore ale diminetii ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Je t'aime - Lara Fabian ♥♥♥

 Noutati ... Ieri am primit primul cadou pentru ziua mea, chiar daca abia saptamana viitoare este ziua mea. Am primit de la prietena mea, Claudia, trei carti: Hotul de carti - Markus Zusak, Sub aceeasi stea - John Green si O vara fara barbati - Siri Hustvedt. Prima carte este pe lista mea de dorinte de foarte multa vreme, iar a doua carte a fost foarte laudata de Claudia. De a treia nu am auzit pana acum, dar imi pare predestinata, cel putin dupa titlu.
Am profitat si eu ieri de reducerea de 50% la toate cartile, valabila doar pentru ziua de ieri, de pe elefant.ro. Mi-am cumparat doua carti pe care le aveam pe lista de dorinte de foarte multa vreme: Cea care alina - Anna Gavalda si Tess d'Uberville - Thomas Hardy. Azi urmeaza sa primesc coletul ♥ Cred ca vara asta sunt asigurata cu destule carti sa-mi umplu diminetile ♥

 Ultimul film vazut ..... Tower Heist - o comedie destul de reusita, care a reusit sa ma deconecteze de grijile de peste zi.  De la mine si de la junioara a primit nota 8.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Nu este greu de facut si cred ca-mi voi confectiona si eu un tricou din acesta ♥♥♥

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa

2 comentarii:

Cele mai citite articole din acest blog