vineri, 26 septembrie 2014

File de jurnal - 52

Pentru astazi (data/ora) - 26 septembrie 2014, ora 13:31

 Afara ... este inorat si ne paste o ploaie. Este tot mai frig si nu-mi vine sa cred ca nu mai de parte de luna trecuta am facut plaja la Constanta. Este vreme de stat in pat, la caldurica.

 Mă gândesc ... ca este cazul sa dau drumul la centrala. Seara si dimineata sunt foarte reci! Trebuie sa bag si ghivecele in casa, ca nu mai e cazul sa le las pe balcon.

 Invat ... ca esti gresit inteles indiferent cat de tare te straduiesti.

 Sunt recunoscătoare ... pentru ca imi gasesc mereu un pic de timp si pentru mine ♥♥♥

 Din bucătărie .... Am pus si castraveti pentru iarna, cu otet si indulcitor. Aseara am asezat borcanele in camara. Ma gandesc sa cumpar prune si sa fac gem, dar inca nu sunt hotarata. 
Diseara fac ciorba de ardei umpluti, aromata cu tarhon si un tort vitraliu dukan style pentru o provocare de pe facebook.

 Cu ce sunt imbracata ...Pantalon vernil de tercot, bluza tricotata cu dungi inegale de diferite culori, tenisi roz . Parul este prins in coada de cal si la urechi am cercelusi mici, rosii, in forma de inimioara.

 Citesc ...  Tess d'Urberville - Thomas Hardy. Eram ferm convinsa ca am citit cartea cand eram copila si de aceea am tot evitat sa o cumpar multa vreme. Mi-am dat insa seama ca de fapt nu am citit cartea ci am vazut filmul cand eram copila, asa ca am profitat de o reducere mare la carti si mi-am cumparat-o. Am ajuns in dimineata asta la pagina 146 si povestea este chiar captivanta, chiar daca toate se intampla parca mult prea repede.

 Vreau ... sa am un scaun de treaba la biroul de acasa!

Ascult ..... un playlist de pe 8tracks.com.

 În casa ... teoretic este ordine. Practic voi vedea eu diseara, cand ajung acasa.

Dieta... La cantarirea de marti, tot 94 kg mi-a aratat cantarul, dupa ce 3 zile la rand a aratat 92 kg. Dupa ce am fost la baie, cantarul mi-a aratat 95.5 kg, iar dupa alte 15 minute cantarul mi-a aratat 97 kg. Imi trebuie cantar nou! Provocarea continua!

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... muzica linistitoare ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Enrique Iglesias - El Perdedor

 Noutati ... Am asezat si am organizat cele trei sertare ale bufetului din bucatarie!!! Da, sunt mandra de mine! 
Si la birou am facut curatenie, ba chiar am eliberat o mare parte din incapere dupa ce am depozitat in magazie masuta care statea sa se destrame si magaoaia de multifunctionala care nu mai functiona de multa vreme. Este mult mai bine acum!

 Ultimul film vazut ... Desi mi-am propus sa vad aseara un film, am fost prea obosita si m-am culcat devreme. Recuperez azi.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Tortul castel facut pentru junioara mea cand a implinit 6 ani ♥♥♥ Luna viitoare implineste 10 ani!!!

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa

6 comentarii:

  1. Si eu zic ca trebuie sa schimbi cantaru, 5 kg diferenta e mult prea mult.

    Si mie imi place Tess d`Urberville!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il schimb, normal ca il schimb :D Luna viitoare il primesc pe cel nou :D

      Ștergere
  2. Cum ii ciorba asta de ardei umpluti? Adica ardei umpluti cu zeama multa? Uneori ma gandesc ca nu i-am gustat pe aia de pe aragazul tau:)))) Io am mutat frigiderul juma de metru mai incolo, fix sub centrala, si parca s-o dublat spatiul din bucatarie. Din "greseala" asta mi-am gasit un loc mai potrivit pentru pozat decat masa din sufragerie unde ma plimbam cu ligheanele:))) Ce frumos fu tortul lu Teo, de nu citeam toate vorbele ramaneam in cap cu "grozava poza de pe Pinterest!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ardei umpluti fierti in ciorba de legume :D O dregi apoi cu galbenus si smantana, sau lapte in cazul meu si o parfumezi cu tarhon in otet :D
      Nici nu mi-a dat prin cap sa-ti dau din ardeii de pe aragaz! Te rog sa ma ierti!
      A fost grozav tortul si asta este singura poza ce o am cu el! Mor de ciuda! Prin urmare trebuie sa-l mai fac o data :D

      Ștergere
  3. Ce suuper e tortul! Eu stiu de la cineva care merge la nutritionist ca in genere corpul sta mult la greutatea lui de echilibru - o greutate la care ai stat multa vreme, cativa ani poate. Ca arata prostii nici nu conteaza tu iti dai seama singura daca slabesti, stagnezi sau din contra. Bafta! Poti pierde batalii dar niciodata razboiul:* - asta e zicala mea preferata in materie de slabit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, pana ieri am fost in concediu si am cam sarit calul de data asta, prin urmare m-am ingrasat bine de tot :D Cantarul nou a venit, dar nu-mi place ce-mi arata :D Nu ma stresez prea tare pentru ca stiu sigur ca in scurta vreme voi reveni la bunele obiceiuri si atunci si cantarul o sa-mi devina prieten :)

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog