luni, 23 februarie 2015

File de jurnal - 65

Pentru astazi (data/ora) - 23 februarie 2015, ora 16:24

 Afara ... Straluceste soarele si de dupa perdea, langa calorifer, ai impresia ca este cald. S-au mai lungit zilele si trebuie sa spun ca sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru.

 Mă gândesc ... ca ar fi bine sa incep sa ma inteleg si sa ma apreciz mai mult.

Ceva care ma face sa zambesc ... apusul ♥♥♥

 Din bucătărie .... Aseara am facut o minunata tocanita de pui cu telina apio, rosii si marar si un chec delicios cu putin ness. Azi planuiesc niste biscuiti si un tort.

 Cu ce sunt imbracata ...Blugi kaki, maleta cu guler larg, cafea cu lapte, ghete maro. Nu, azi nu am cercei si nici alte zorzoane, nici macar nu am unghiile facute cu oja.

 Citesc ... Cea care alina - Anna Gavalda. Am ajuns la pagina 286. Povestea a inceput sa fie interesanta, dar tot sacadata se continua. Ieri am citit in cateva ore Asculta, mananca si inceteaza sa te controlezi! - Lise Bourbeau. Mi s-a parut foarte logica si voi pune in aplicare cateva chestii pe care le-am retinut in urma lecturarii. O recomand, mai ales ca mie mi-a raspuns la cateva intrebari legate de modul meu de alimentatie.

 Ascult .... Europa FM.

 În casa ... Este ordine. Sambata am reusit sa dau cu aspiratorul, sa scutur toate paturile si sa spal covorasele din bucatarie si din baie. As vrea sa spal perdelele, dar mi-e cam frica sa ma cocot sa le dau jos. Mai stau un pic mai bine, pana vine sotul meu.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... freziile ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Kwabs - Walk

 Noutati ... Se pare ca nu trece nici o saptamana fara sa-mi cumpar cate ceva. Vineri am profitat de reducerea buna de pe Libris.ro si mi-am comandat 3 carti: Elixirul dragostei - Eric-Emmanuel Schmitt, Nu mi-e frica! - Paula Sacui, Adam si Evelyn - Ingo Schulze. Imi place mult Libris.ro pentru ca au preturi bune si ofera transport gratuit la orice comanda.
 Junioara este bolnavioara si azi nu a mers la scoala. Sambata a fost o zi insorita si a iesit la joaca. Bineinteles ca si-a dat geaca jos pentru ca s-a jucat si s-a incalzit, bineinteles ca a luat-o frigul pentru ca era transpirata, bineinteles ca a racit.
 Maine eu si sotul meu aniversam 20 ani de relatie ♥♥♥ Din pacate nu putem sarbatori pentru ca el este plecat, dar ne luam noi revansa cand vine el acasa. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani!    

 Ultimul film vazut .. Nu am vazut nici un film in ultima saptamana.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 27 februarie, scriam un articol care m-a cam rascolit Ce inseamna "a fi gras"?

4 comentarii:

  1. M-am dus si io pe Librisu tau, cei doi Murakami pe care mi i-am cumparat de la librarie sunt cu zece lei mai mult, deci e musai sa urmaresc cand is oferte:)) Si io tare ma bucur ca nu ma mai trezesc in noapte si ca nu-i intuneric de la cinci. Sa aveti multi ani minunati impreuna! L-am intrebat pe google ce inseamna douazeci si mi-o zis asa: La 20 ani – nunta de porțelan. Porțelanul simbolizează încrederea și dăruirea. Bine, io am luat in calcul ca-s 20 de casnicie nu de cunoastere:)))) Sa va fie cel mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Maria!
      Eu primesc pe mail mereu ofertele cu reduceri mari de pret la carti si mereu mi le cumpar la preturi foarte bune. Daca imi doresc o carte, mi-o salvez in lista de dorinte si o urmaresc pana i se face reducere :D N-am cumparat de multa vreme carti de la librarie. Mi-e mai usor sa le iau de pe internet.
      Relatie de portelan :D Tu stii ca noi nu sarbatorim data cununiei ci data la care ne-am cunoscut :D

      Ștergere
  2. Mulți ani înainte, Cristina !
    Și mie îmi place că se luminează mai devreme. Eu mă trezesc mereu devreme, dar când e întuneric afară la ora trezirii mă simt ca o cârtiță.

    Să ai zile frumoase ! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! :*
      Abia astept sa citesc iar pe balcon dimineata devreme :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog