luni, 9 martie 2015

File de jurnal - 67

Pentru astazi (data/ora) - 9 martie 2015, ora 13:02

 Afara ... Straluceste soarele dar totusi este racoare. Zilele s-au marit si acum nu mai este bezna la ora la care ma trezesc.

 Mă gândesc ... ce sa fac bun de mancare pentru maine.

Ceva care ma face sa zambesc ... cerul roz ♥♥♥

 Din bucătărie .... Ieri am facut omleta coapta cu spanac si tarta cu ciuperci. Sambata am facut tocanita de pipote si inimioare de pui si tiramisu dukan care m-a surprins foarte placut ♥♥♥

 Cu ce sunt imbracata ...Pantaloni kaki, bluzica vernil, aidasi albi. O bentita rasucita, din fier negru, imi impiedica bretonul sa-mi cada in ochi.

 Citesc ...Eleganta ariciului - Muriel Barbery Vorba vine pentru ca nu am citit nici macar o pagina saptamana asta. Citesc insa multe bloguri, aproape in fiecare zi.

 Ascult .... Europa FM.

 În casa ... este curat, dar se poate si mai bine. Vreau sa scot un pic din dulapul meu si sa mai elimin din hainele in plus. Nu detin multe haine dar sunt sigura ca ma pot descurca si cu mai putine decat am acum. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... freziile ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Ellie Goulding - Love me like you do

 Noutati ... Mi-am cumparat 3 carti de pe Targul Cartii: Apa vie - Victor Ion Popa (2.99 lei), Muscata din fereastra - Victor Ion Popa ( 2.99 lei) si Sfaturi practice pentru gospodine - Draga Neagu (7.99 lei). Nu este prima comanda de pe acest site si sigur nu va fi nici ultima, pentru ca am gasit mereu carti interesante la preturi minuscule. Recomand!
Junioara si-a lasat telefonul in taxi vineri seara. Il declaram nul! Acum ne trebuie telefon nou, daca se poate cat mai modern si dotat si care costa cat un salariu mediu pe economie. Asta s-o creada ea!
Cantarul sta in continuare ascuns sub dulap si abia sambata va vedea lumina zilei. Pana una alta ma simt ok si zau ca-mi merge bine.
Nu-mi vine sa cred ca mai este o luna pana la Paste! 
"Babele" acestui an au fost foarte sucite. Am avut parte de cel putin trei anotimpuri in 7 zile! Ninsoare, ploaie, vant, soare, cald, frig, albastru, nori, gri... Baba mea (8 martie) a fost cu soare dar rece.   

 Ultimul film vazut .. Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast un film animat foarte frumos si bine facut, care a primit de la noi nota 10.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 7 martie, scriam fila de jurnal 31.

4 comentarii:

  1. Si mie-mi plac freziile tare. Muscata din fereastra o stiu de pe trilulilu si la mine-i lumina in zori si am alt chef, inclusiv pentru citit. Tiramisu n-am:))

    RăspundețiȘtergere
  2. O fotografie minunată ! Cât despre cărți, îți recomand și eu una, despre care sunt sigură că te va interesa, la cât de gospodină ești: ”Magia ordinii” de Marie Kondo. Acum o citesc și eu.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai citite articole din acest blog