luni, 18 mai 2015

File de jurnal - 74

Pentru astazi (data/ora) - 18 mai 2015, ora 21:08

 Afara ... se intuneca, aerul este mai racoros si miroase a flori de salcam. A fost o zi superba si insorita, probabil pentru a compensa ca este luni.

 Mă gândesc ... ca parca ieri ma gandeam unde sa mergem de Revelion, iar azi ne gandim deja la vacanta de vara.

Sunt recunoscatoare pentru ... bujori si mirosul lor inconfundabil ♥♥♥

 Din bucătărie .... Papanasi dukan, biscuiti din lapte praf, tocanita delicioasa de pui, placinta de pui cu conopida. Am cumparat si ficatei de pui pentru un pateu de casa.

 Cu ce sunt imbracata ...Pantalon 3/4 negru sport, tricou cu dungulite albe si bleu.

 Citesc ... Cartea interzisa -  Guido Mina Di Sospiro si Joscelyn Godwin Nu am inaintat prea mult cu lectura, pentru ca timpul nu prea mi-a permis.

 Ascult .... televizorul in fundal si o discutie intre junioara si sotul meu. Junioara se alinta si incearca sa traga de timp ca sa nu mearga la culcare.

 În casa ... miroase a tocanita si a papanasi. Este racoare pentru ca este geamul deschis. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... blaturile de bucatarie lungi si late  ♥♥♥

 Melodia preferata momentan.... fara obsesii muzicale saptamana asta.

 Noutati ... Am plantat sambata semintele cumparate saptamana trecuta. Sper sa am parte de toate plantele aromatice semanate. Daca o sa iasa asa cum imi doresc, gradina mea din balcon o sa arate foarte bine si va mirosi foarte frumos. Am avut dreptate sa tund levantica. Acum ii merge mult mai bine si deja are bobocei ♥♥♥ Abia astept sa o vad inflorita!!!
    Sambata am cumparat de la un magazin second hand o camasa foarte interesanta. Este dintr-un material foarte frumos si culorile sunt foarte placute. Era banala ca si croiala, cu maneci lungi si imi era foarte larga si lunga, dar mi-a placut mult materialul. Cand am ajuns acasa, i-am taiat manecile, i-am scurtat partea din fata, iar partea din spate am rotunjit-o. I-am cusut tivul si acum sunt mandra posesoare de camasa sic si moderna, ce arata foarte bine cand este purtata cu egari sau blugi. ♥♥♥
   Ma gandeam foarte serios sa inchid grupul de facebook dedicat dietei dukan, "La masa cu dukan". Nu mai simteam ca ajuta pe cineva cu ceva. Ei bine, cat de mult m-am putut insela!!! Am primit o multime de mesaje in care membrele grupului ma rugau sa nu inchid pentru ca ele sunt foarte atasate de acest grup, chiar daca activeaza si pe alte grupuri dedicate acestei diete, si s-au simtit inspirate si ajutate de postarile publicate aici. Trebuie sa recunosc ca am fost magulita si foarte placut surprinsa, prin urmare am cedat insistentelor si grupul este inca activ.    

 Ultimul film vazut .. Teenage Mutant Ninja Turtles - dragutel daca nu era tanti aia cu ruj roz, care mi s-a parut foarte in plus in peisaj. Nota 5 de la noi. 

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


sursa: Cheesecake in straturi - Miremirc Nu ma las pana nu incerc si eu reteta asta!!!
Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 18 aprilie scriam fila de jurnal - 37

2 comentarii:

  1. Cand am zarit poza asta noapte mi-am interzis sa intru aci pentru detalii:)) Oi, deja imi place tot mai mult sa-ti urmaresc jurnalul pentru fotografia de final:) Sa ne zici despre seminte. T o rasadit vro 5 soiuri si i-o razbit doar leusteanul:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leustean am pus in trei ghivece, din seminte cumparate de la trei firme diferite, doar ca sa-i maresc sansele :D Inca nu a rasarit nimic, dar au trecut doar 4 zile :D Am mai pus marar, busuioc, cimbru si telina apio.

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog