luni, 25 mai 2015

File de jurnal - 75

Pentru astazi (data/ora) - 25 mai 2015, ora 10:12

 Afara ... este un pic inorat, dar soarele lumineaza inca destul de bine. S-au anuntat ploi si vijelii saptamana aceasta.

 Mă gândesc ... ca ar fi cazul sa eliberez biroul de hartii si sa le pun la locul lor.

Sunt recunoscatoare pentru ... copilul meu minunat care imi face fiecare zi frumoasa, chiar si atunci cand face traznai.

 Din bucătărie .... Curry de pui cu lapte, tocanita de mazare, gogosi din faina integrala.

 Cu ce sunt imbracata ...Rochita (da, este un soc si pentru mine) country, tenisi rosii. Parul este prins in coada de cal si la urechi am cercei argintii in forma de margarete.

 Citesc ... Am terminat Cartea interzisa -  Guido Mina Di Sospiro si Joscelyn Godwin - Pentru a tine cititorul interesat, autorii au recurs la tot felul de "socuri" (o carte interzisa "muritorilor de rand", magie neagra, incest, o iubire in suferinta, un complot la nivel inalt, cateva vise reale, scene pline de sange...). Pe mine nu a reusit sa ma convinga sa-i dau mai mult de doua stelute la notare, si asta pentru ca mi s-a parut o poveste fortata si neconvingatoare. Stiul de scris este voit greoi, pasaje intregi parca fiind copiate dintr-o carte pe care nu o intelege nimeni. 
Acum citesc Adam si Evelyn - Ingo Schulze.

 Ascult .... muzica de la terasa din fata biroului si bazaitul calculatorului.

 În casa ... este curat si toate sunt la locul lor. Ieri am facut curat la junioara in camera. Stiu ca am zis ca nu-i mai fac, pentru ca este fetita mare si trebuie sa-si faca singura curatenie si sa pastreze, dar nu ma rabda inima sa vad lucrurile imprastiate si patul nefacut. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... tenisii rosii  ♥♥♥

 Melodia preferata momentan.... Candy - Mergem la mare

 Noutati ... Au incoltit semintele plantate saptamana trecuta, dar nu toate. Am impresia ca exact leusteanul, pus in trei ghivece (seminte cumparate de la trei firme diferite) nu a incoltit. Oare incolteste mai greu sau nu am noroc de el? Levantica este plina de boboci ♥♥♥
    Am aflat si de ce mi-au murit atatea flori in ultima vreme. Eu udam florile cu apa statuta cateva zile intr-o sticla. Prin februarie mi-am cumparat o stropitoare, albastra si cu gatul lung si subtire, si am inceput sa ud florile cu apa direct de la pompa. De atunci au inceput florile sa moara. De cand am inceput sa ud florile iar cu apa statuta, florile ramase si-au revenit si au aparut frunzulite noi ♥♥♥
    Vineri a facut sotul meu cutia din lemn pentru jucarii. Este incapatoare si are capac, astfel jucariile nu mai stau gramada langa dulap, nu se mai pune praf pe ele si camera junioarei pare mult mai ordonata si mai libera. Pe cutie isi poate pune ghiozdanul, geanta cu care merge la inot si mingea de gimnastica si astfel am scapat si de ele imprastiate pe podea. E bun un mesterica la casa omului ♥♥♥ 
   Ma tot fofilez in ultima vreme sa ma mai sui pe bicicleta. Am impresia ca toata lumea se uita la mine si ca ma fac de ras. Tare imi doresc insa sa reinvat sa merg pe bicicleta si sa colind potecile cu pletele in vant, prin urmare nu ma voi da batuta, doar ca voi iesi pe inserat, cand este strada mai goala de privitori si de masini. 
   Saptamana aceasta junioara are testarea nationala la romana si la matematica. Nu ii este frica de aceste testari, ba este chiar foarte calma. Stiu ca notele de la aceste testari nu se trec in catalog si nici nu se iau in considerare la trecerea in clasa a V-a, dar eu am emotii. Ma bucur ca ea este mai calma si incerc sa nu-i transmit starea mea de agitatie si emotie. 
    Mai sunt doar trei saptamani pana la vacanta de vara!!! Junioara termina clasa a IV-a!!! Doamne, ce mai trece timpul!   

 Ultimul film vazut .. Interstellar -  Un film foarte interesant, care a reusit sa ne tina atentia treaza. A primit nota 7 de la noi.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Sursa imagine: Coco Rose Diaries

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 8 iunie, scriam fila de jurnal 38

4 comentarii:

  1. Io n-am reusit sa ies din hainele de iarna, inca e foarte frig la birou, dar mi-am pregatit balerinii verzi si fusta pentru weekendul prelungit ce vine:)) S-ar putea sa nu fie inca pierduti leustenii, cred ca i-am vazut dupa o luna in ghiveciul lui T:) Si io eram calma la toate examenele, dar nu stiu cum se face ca si acus dupa 20 de ani tot mai visez examinari, ia sa-l caut io pe Freud sa-l intreb ce mi-i in subconstient:))) maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fata draga, sunt aproape 30 de grade afara!!! Cum de mai esti in hainele de iarna?
      Sper sa vad si leusteanul incoltit :D
      Eu sunt extraordinar de emotiva si din cauza asta niciodata nu mi-au placut testarile :D Sa dea Dumnezeu junioara sa nu ma mosteneasca la emotivitate!

      Ștergere
  2. O floare drăgălașă în fotografia ta.
    Sper că junioara a trecut cu brio testele !

    Zi frumoasă, Cristina !

    RăspundețiȘtergere

Cele mai citite articole din acest blog