luni, 10 august 2015

File de jurnal - 84

Pentru astazi (data/ora) - 10 august 2015, ora 08:53

 Afara ... a iesit soarele de mult si se anunta o zi calduroasa. Diminetile sunt racoroase, iar asta inseamna ca vine toamna.

 Mă gândesc ... ca mesterii priceputi si de cuvant au plecat de mult din tara.

Sunt recunoscatoare pentru ... copilul meu cuminte si frumos ♥♥♥

 Din bucătărie ....mai nimic pentru ca zilele astea am mancat tot in deplasare. Azi am programat o salata de cartofi cu oua s masline verzi (pentru maine), mici si carnita la gratar pentru seara asta si un clafoutis cu mere.

 Cu ce sunt imbracata ...Pantalon scurt de blugi, tricou alb  cu capse aramii in loc de nasturei si sandalute cafenii.

 Citesc ...  Am terminat Cainele din Baskerville - Arthur Conan Doyle. Am citit-o cand eram in scoala generala si mi-a ramas coperta intiparita in minte, dar nu si povestea. Cand am vazut coperta la un anticariat online a fost musai sa o cumpar, sa imi aduc aminte despre ce era vorba.
Nu pot sa zic ca am fost fascinata. Este un pic depasit stilul de scris in comparatie cu ce a aprut mai nou pe piata. Totusi mi-a facut placere sa o recitesc, mai ales pentru ca mi-am adus aminte de copilarie.
      Si pentru ca am avut spor, am terminat inca o carte, Cirese amare - Liliana NechitaAm citit-o foarte repede. Este bine scrisa si simti cum efectiv citesti gandurile autoarei. Ceea ce te incurca putin este faptul ca scrisorile (capitolele) sunt amestecate bine, deci nu se continua una pe alta, prin urmare vei fi confuz daca te astepti sa citesti o poveste cap coada. Cel mai corect este sa iei fiecare scrisoare in parte ca pe ceva singular si sa nu incerci sa o legi de cea care o precede sau de cea care urmeaza.
La multe pasaje mi s-au umplut ochii de lacrimi si am avut permanent un nod in gat. Am si eu oameni dragi plecati departe, la lucru, si mereu i-am avut in gand cat timp am citit aceasta carte.
Recomand! ♥ 
      Acum citesc Apa vie - Victor Ion Popa.

 Ascult .... un playlist de pe Youtube.

 În casa ... este un pic dezordine si cateva haine asteapta sa fie spalate. A venit junioara acasa si am scapat de linistea apasatoare care ma gonea de acasa.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... geamurile mari si camerele luminoase ♥♥♥

 Melodia preferata momentan.... Paloma Faith - Only love can hurt like this ♥♥♥

 Recomandari.... Ciambelle ♥♥♥

 Noutati ... Dupa cum ziceam saptamana trecuta, in urma analizelor facute rezulta ca sunt sanatoasa tun :D Problemele cu tensiunea sunt doar din cauza stresului din ultima vreme. Ma tratez, respir adanc, sunt cat se poate de zen si o sa treaca. 
      La sfarsitul acestei saptamani a fost festivalul berii la Medias. Plin de lume!!! Au fost ceva concerte, tarabe multe, gratare fierbinti, bere garla, cozi interminabile, inghesuiala la maxim si nesimtire cat incape. 
      Saptamana trecuta, pentru ca am fost singura, am recuperat cu cititul si cu filmele. Am terminat doua carti (am scris mai sus despre ele) si am vazut cateva filme: A little bit of Heaven, A very long engagement, Dorian Gray, Ernest & Celestine. Mai am 5 episoade si termin de vizionat si serialul Suleyman Magnificul. Cu The Vampire Diaries am ramas in urma, dar o sa-i vina si lui randul.
      Santierul... Lucram de zor si parca nimic nu se vede. Vreau sa terminam luna asta. Urmeaza sa caut pat pentru Teodora. Vreau sa luam un pat inalt, cu doua randuri de sertare sub el. Nu am vazut prin magazine pana acum, dar poate il putem comanda. 
      
Ultimul film vazut .... Ernest & Celestine - o animatie foarte draguta. A primit nota 7 de la mine si de la junioara a primit nota 9.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

4 comentarii:

  1. Mă bucur că ești sănătoasă, Cristina! Tensiunea crește un pic și din cauza vremii, nu numai a stresului.
    Frumoasă este camera aceea de tineret din fotografie! Bănuiesc că așa ai vrea să fie patul junioarei. Cam așa a fost mobila băiatului nostru. Noi am comandat-o la firma Neoset, care face orice dorești.

    Am trimis îmbrățișarea virtuală pe luna august, cu postarea http://www.lecturirecenzate.ro/2015/08/jurnal-5-masura-si-catifea/

    Săptămână ușoară îți doresc! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Zina! Azi am programare la medicul de familie sa ii arat rezultatele la analize. O sa treaca :D
      Pana la tine nu am auzit de Neoset. O sa fac cercetari :D
      Imbratisarea am primit-o :D Multumesc!

      Ștergere
  2. Deci, serialul asta are poze MINUNATE! Ma uitam dimineata dupa ceva, nu poci spune ce, surpriza mare intarziata, si ma gandeam "asta merge la fila de jurnal":))) Io vaz ca esti in toate graficile cu cartile. Citeam un bilant pe juma de an: 44 bucati citise domnul respectiv la 30.06. Io nu stiu sa am zece si deja am liniute pana-n octombrie pe liste cu alte trebi :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Suleyman te referi? :D
      Cu lectura sunt in grafic, ai dreptate. Daca insa nu recuperam saptamana trecuta, ramaneam in urma cu planul :D Eu am pe tot anul programate 26 de carti, deci nenea cu 44 intr-o jumatate de an este foarte tare :D
      Ma omori cu surpriza ta!!!!! Tu stii ca am probleme cu tensiunea? :P

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog