vineri, 25 octombrie 2013

File de jurnal - 15

Pentru astazi (data/ora) - 25 octombrie 2013, ora 09:33

 Afara ... este inorat, dar soarele da semne ca nu vrea sa piarda lupta asta. Copacii sunt tot mai goi si tristi, iar ruginiul a pus stapanaire pe toate dealurile din privelistea mea.

 Mă gândesc ... la cadoul pentru junioara. Saptamana viitoare este ziua ei si eu nu stiu ce sa-i cumpar cadou! Efectiv are de toate, iar dorintele ei sunt cam mult peste bugetul meu. Poate-mi vine o idee buna in urmatoarele zile.

 Invatam ... ca banii se duc, indiferent cat de multi sau putini ai avea. Ar trebui macar sa nu mai cheltuim tot ce avem pe lucruri inutile.

 Sunt recunoscătoare pentru ... familia mea minunata si pentru dragostea cu care ma simt invaluita.

 Din bucătărie ... Miroase a varza la cuptor. Vad ca devine un obicei sa gatesc noaptea :D

 Cu ce sunt imbracata ... blugi bleumarine, bluza alba cu guleras din dantela, tenisi roz inchis. La gat am un lantisor cu piatra mov inchis, iar la urechi am lebede delicate, argintii.

 Citesc ... Jocurile Foamei  - Suzanne Collins - volumul I

 Ceea ce astept (sper) ... Astept jumatatea de zi de luni in care vom fi doar noi doi ♥

 Ce mai mesteresc ... in continuare caut inspiratie pentru petrecerea tematica a junioarei.

 Ascult ... un cantec trist si vechi, cantat la chitara de doi cersetori orbi. Oamenii astia canta in fiecare zi, indiferent de vreme, in acelasi loc. Desi frumoase, cantecele lor sunt foarte triste si deprimante.

 În casa ... e curat, liniste si cald. In plus este si el acasa ♥

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa fiu alintata de sotul meu ♥♥♥

 Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... Sambata este zi de cumparaturi si lectii, iar duminica iesim la gratar cu cativa prieteni.

 Melodia preferata momentan...Kim Cesarion - Undressed ♥♥♥

 Ultimul film vazut... Ghost Rider: Spirit of Vengeance - un film slab, prost jucat si care m-a dezamagit total.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

8 comentarii:

  1. Eu mai am in mineca, ca ideie de cadou, iesirea la calarit cu calul fetei mele cele mari ii plac la nebunie caii, si cind nu am nucu-o ideie ce sai fac ii daruiesc o ora-doua de calarit e supraincintata si nici nu se invata doar cu materialul. Poti de exemplu sa ii oferio zi la zoo ca si cadou sigur ii va placea. Spor la cautat idei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taniusa, in satucul nostru, careia i se zice pompos in acte municipiu, nu este nici zoo, nici herghelie, nici ferma, nici un loc in care poti duce copilul intr-o zi speciala. Cred ca si junioarei i-ar fi placut sa calareasca :D

      Ștergere
  2. Cred ca ai cea mai frumoasa costumatie dintre noi cele ce tinem jurnalul (de obicei dupa sunt imbracata urmeaza pijamale, colanti...). Cred ca e tare greu sa alegi cadoul perfect intr-un buget multumitor...Duminica plina de veselie sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, de obicei scriu jurnalul cand sunt la birou si de aceea sunt "costumata" in fel si chip :D Pana la urma am rezolvat cu cadoul junioarei :D

      Ștergere
  3. Cristina, unul dintre bogatasii lumii, nu-mi amintesc acum numele dar cand imi voi aminti voi reveni cu inca un comentariu, spunea ca economia e una dintre cerintele unei vieti instarite. Si zicea el sa te gandesti cand vrei sa cumperi ceva: ”Ce-o sa se intample daca nu cumpar asta ? O sa mor ?” Daca raspunsul este ”Nu!” atunci nu cumpara ! Greu, dar e ceva adevar aici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, acolo vreau si eu sa ajung!!! Vreau sa am puterea sa spun nu fiecarei chestiute care nu-mi trebuie in mod special si fara care pot trai bine merci!!
      Ma fac eu mare :D

      Ștergere
  4. Dupa cerceii cu flori de cires, lebedele astea is preferatele mele:))
    Abia astept vorbe despre petrecerea din asta saptamana.
    Sa va traiasca, sa va bucure si sa va fiti zambete!
    La multi ani, Maria Teodora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, maine este ziua junioarei :D Multumesc frumos pentru urari si pentru cuvintele frumoase! :* Abia astept sa vad cum iese pana la urma petrecerea :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog