luni, 27 iulie 2015

File de jurnal - 82

Pentru astazi (data/ora) - 27 iulie 2015, ora 22:01

 Afara ... aerul este apasator si cred ca ne paste o ploaie. Este foarte cald si se aud greierii, chiar daca parcul este plin de copii.

 Mă gândesc ... ca luna iulie a trecut mai repede ca celelalte.

Sunt recunoscatoare pentru ... pentru inventarea telefonului!!! Serios, s-a gandit cineva la asta? Ati multumit vreodata ca traiti intr-o lume in care este atat de usor sa aflati vesti de la cei plecati departe de voi?

 Din bucătărie ....tort cu mac si zmeura, ciorba de legume, tocanita de cartofi, porumb fiert, pepene. Am crezut ca voi avea si maine de mancare, dar am crezut gresit. Inca nu am planificat nimic pentru meniul de maine.

 Cu ce sunt imbracata ...Pantalon sport 3/4 negri, maieu sport negru - am terminat clasa de zumba.

 Citesc ...  Cainele din Baskerville - Arthur Conan Doyle. Nu am avansat cu lectura. 
      Magia Ordinii - Marie Kondo. Nu am avansat nici cu ea.

 Ascult .... greierii si tipete de copii.

 În casa ... este necesar sa dau cu aspiratorul si sa spal vasele. Vasele le spal imediat, iar cu aspiratorul dau maine. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... Zumba ♥♥♥

 Melodia preferata momentan.... Paloma Faith - Only love can hurt like this ♥♥♥

 Recomandari....  Velerim si Veler Doamne - Victor Ion Popa

 Noutati ... Saptamana trecuta am ajuns la doctor. Mi s-au umflat foarte tare mainile si picioarele si nici dupa doua zile nu mi se dezumflasera, prin urmare nu am mai stat sa astept si am cerut sfat avizat. Am primit medicamente pentru circulatie si pentru retentie de apa, am primit trimitere la analize (cu chiu si vai si pile si relatii am reusit sa ma programez pe 4 august, ca altfel le faceam abia in septembrie!) si mi s-a pus si eticheta de "hipertensiv" dupa doua luari de tensiune. Asta din urma m-a cam lasat masca, mai ales ca ma stiam fidela hipotensiunii. Vad eu ce-mi arata rezultatele saptamana viitoare. Am fost "amenintata" si cu o trimitere la endocrinolog pentru a face si analizele specifice pentru glanda.
      Pentru ca nu aveam putere nici sa tin ceva in mana si pentru ca oboseam destul de repede, am sarit cateva zile de sport. Azi, pentru ca medicamentele au inceput sa-si faca efectul si nu mai sunt atat de umflata, am facut clasa de zumba. Am transpirat parca mai mult ca niciodata!  
      Saptamana asta nu cred ca am citit cap la cap 10 pagini. Stau cu cartile la capul patului si nu-mi vine sa ma apuc de ele. Nu ma grabesc, dar mi-ar fi placut sa avansez putin cu lectura, mai ales ca mai am o gramada de carti in asteptare. Am hotarat sa nu mai cumpar nici o carte pana nu se imputineaza randul in asteptare macar la un sfert din cat este acum. Sa zic ca sunt asigurata pe anul asta?
      Miercuri este ziua mea. Implinesc 36 de ani. La multi ani mie! ♥♥♥
     Santierul este in asteptare de mester priceput, mester care n-ar domnule timp cand ai si tu. Nu-i bai, am facut ceva planificare, ca doar si de asta este nevoie. Cu ocazia asta am realizat ca nu-mi intra in living o canapea extensibila, cu ajutorul careia as fi transformat livingul in camera de oaspeti in caz de nevoie. Acum este necesar sa caut alta solutie. Mai vreau sa mut televizorul din camera si nu stiu unde sa-l pun. Parca nicaieri nu are loc! Astea sunt ganduri pentru noptile urmatoare. 
       Am vazut azi cel mai dragut pisoi ♥♥♥ si am inceput sa ma gandesc daca voi putea face loc in viata noastra unui zbenguici din asta mic.
Ultimul film vazut .. Sense and Sensibility - un film emotionant, pe care l-am revazut cu mare placere ♥♥♥

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:



Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa. 

4 comentarii:

  1. Cand vedem tortul? Il vedem?!:)) Anu asta n-am reusit sa mananc porumb desi m-am dus de vro 3 ori la piata special pentru asta si desigur taman pe astia i-am uitat:)) Io nu iubesc pisicile pentru ca se pisicesc:))) dar am auzit de oameni care i-au luat acasa intr-o doara si acus is topiti dupa ele. Sanatate multa, aniversato!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa il vezi :D Anul asta :D
      Noi am mai avut pisici si nu pot sa zic ca am avut doar experiente placute. Ultima a fost de groaza si de atunci am renuntat la ea si la alte animale. De atunci au trecut cativa ani si acum parca parca m-a luat dorul :D Vom vedea.
      Multumesc de urare! :*

      Ștergere
  2. Cu scuze pentru întârziere, La Mulți Ani, Cristina! Să fii sănătoasă și voioasă mereu!

    Și eu am avut câteva zile de groază. M-a obosit lupta cu căldura. Am luptat pentru mine, dar și pentru grădină și m-a cam epuizat. În ultimele două zile a fost ceva mai răcoare și mi-am mai revenit.

    Săptămână bună, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Zina!
      Am primit si eu cu mare bucurie racoarea diminetii de azi. Chiar am inchis geamul la bucatarie pentru ca imi era frig. Mi s-a parut ca deja miroase a toamna.
      Saptamana plina de realizari iti doresc si eu Zina!

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog