miercuri, 21 martie 2012

Si plinutelor le place moda

Am citit undeva ca perfectiunea nu exista si ca ar trebui sa incetam sa ne gandim ca nu suntem perfecte. Suntem normale!
De prea multe ori ne gandim ca trupurile noastre, ce nu se incadreaza in tiparul manechinelor ce ne prezinta tendintele in moda, ne impiedica sa avem o garderoba draguta. Ne ascundem in spatele unor toale ce nu ne avantajeaza si speram sa devenim invizibile in preajma altor oameni.
Si daca ne-am accepta asa cum suntem? Si daca am inceta sa plecam ochii in pamant ori de cate ori cineva s-ar uita la noi? Si daca am avea curaj sa intram in magazine si sa infruntam cu curaj privirile dezaprobatoare ale vanzatoarelor? Si daca am spune stop dietelor ce ne bantuie viata si din cauza carora mancam mereu pe ascuns? 
Stiu ca suntem constranse sa ne limitam la un magazin pe zona, dar daca am lua atitudine, comerciantii si-ar da seama ca pierd o multime de cliente numai pentru simplul fapt ca talia din ziua de azi nu corespunde cu standardele impuse de casele de moda si cu hainele ce le comercializeaza.
Un prim pas in acceptarea realitatii este sa nu ne mai delasam, sa incepem sa avem grija de noi mai mult, sa ne rasfatam cu o manichiura indrazneata si cu un parfum dragut. Apoi sa incepem vanatoarea de magazine care ne iubesc.
Pe internet sunt o multime de bloguri ce apartin unor femei plinute care nu au renuntat la ideea de a fi in pas cu moda. Ele posteaza frecvent tinutele ce le poarta cu diferite ocazii, precum si magazinele de unde au cumparat obiectele vestimentare, accesoriile si incaltamintea. E adevarat ca sunt bloguri straine, dar inca nu am gasit nici un blog romanesc pe aceasta nisa. Nu este timpul pierdut insa si oricand am putea avea surpriza unui astfel de blog, scris in limba romana.
Daca apasati pe pozele de mai jos, veti fi redirectionate catre blogurile despre care va vorbeam. In acest mod eu sper ca multe dodolute sa-si regaseasca placerea de a fi femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog