vineri, 19 iulie 2013

File de jurnal - 3

Pentru astazi (data/ora)... 19 iulie 2013 ora 8.48

Afara ... este foarte frumos! Acum este racoare, dar soarele ameninta ca-si va etala fortele un pic mai tarziu. Imi plac diminetile cu aerul lor proaspat si rece! Imi umplu plamanii cu acest aer, zambesc, apoi pornesc cu dreptul in misterul unei noi zile.

Mă gândesc ... De fapt as vrea sa nu ma gandesc la nimic, sa-mi golesc mintea de toate gandurile tropaitoare si sa visez cu ochii deschisi la un taram de poveste.

Din locurile de unde invatam ... Mi-ar fi de folos un curs de management al timpului si al banilor. Astea doua chestii tare-mi mai sunt dusmance! Oricat am incercat sa le induplec si sa devenim prietene, se incapataneaza sa-mi puna bete in roate si sa nu ma lase sa fac ce vreau.
Sunt recunoscătoare pentru ... magia prin care mi se rezolva orice problema! Cand cred ca nu mai am scapare si ca voi fi ingenunchiata, ceva se intampla si-mi apare la indemana o solutie viabila.

Din bucătărie ... Am facut aseara ciulama de pui cu ciuperci. Abia astept sa ajung acasa! Dupa ardeii umpluti cu carne, ciulamaua este in topul meu de preferinte. Si am si castraveti murati la soare smiley1653.gif Ar fi mers si-o mamaliga, dar deocamdata nu e voie.

Cu ce sunt imbracata ...  Incredibil, dar azi port fusta si nu am cercei in urechi. Fusta este visiniu- putred, cu flori roz tipator si frunze cafea cu lapte. Tricoul este cu dungi albe si albastre. Sunt foarte frumoasa!

Citesc ... O zi - David Nicholls. Cartea asta ma asteapta de doi ani sa o citesc! Nicicum nu mi s-a lipit de mana pana acum si nu am o explicatie pentru asta. Acum insa i-a venit randul si planuiesc sa o citesc pana cel tarziu vinerea viitoare.

Ceea ce astept (sper) ... Nu mai astept nimic. Am tot ce-mi trebuie si momentan nici o dorinta nu-mi intuneca mintea cu obsesii. Sper insa sa o intalnesc vara asta pe una dintre cele mai dragi prietene. Maria, fa cumva sa ajungi la mine!

Ce mai mesteresc ... Mi-am pus in cap sa fac un soare din clesti de lemn, cu ajutorul caruia sa expun pe peretele din camera de zi fotografii, vederi, lucrari de-ale junioarei. Inca nu am gasit clesti de lemn, dar maine ma duc la vanatoare.

Ascult ... Radio Romania Actualitati. Recomand!

În casa ... este in sfarsit curat si frumos. Mai am de spalat usa de la camara si caloriferul din bucatarie. Acum ca voi fi singura acasa o perioada, nu voi mai avea stresul curateniei din fiecare zi.

Unul dintre lucrurile mele preferate ... Imi place sa fac fotografii ♥♥♥ Pozez orice mi se pare frumos si/sau interesant. Modelul meu de baza este junioara smiley1653.gif
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... Planuiesc sa citesc si sa vad doua filme noi pentru mine. Nu cred ca voi iesi pe undeva, dar nu se stie niciodata.

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:


Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

6 comentarii:

  1. Cel mai mult mi-a placut ca nu astepti nimic si socoti ca ai tot ce-ti trebuie. E un sentiment atat de linistitor...
    Duminica placuta, Cristina ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vineri, ziceam cum pantalonii mei negri invidiaza fusta ta grena:) Si cum is in drum spre mama cu tortul Dobos si batoanele tale Bounty, dar ca astept la reintoarcere sa fiu asteptata de solutia aia viabila care te gaseste pe tine-n ultima clipa:))Astea le ziceam, da nu stiu unde s-o cherdut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soro, n-am primit nimic de la tine vineri :(
      Au placut batoanele??? :D
      Solutia este licarul de speranta ca toate vor fi bine, multumirea sincera ca nu este mai rau si convingerea ca nu le vad eu in lumina cea mai buna de mi se par asa negre. :D
      Sa ai o saptamana buna si vesela!

      Ștergere
  3. Astayi m+am invrednicit si eu sa scriu, motivata putin de tine, recunosc, ca tot luandu-ma cu vacanta, am uitat de jurnal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana, daca e vorba de vacanta, atunci esti iertata :)
      Vacanta placuta in continuare!

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog