vineri, 14 martie 2014

File de jurnal - 32

Pentru astazi (data/ora) - 14 martie 2014, ora 12:38

 Afara ... este foarte frumos, soare si cald ♥ Nu mai este asa aglomeratie in oras ca de dimineata, asa ca ma pot bucura un pic, in liniste, de ziua asta minunata.

 Mă gândesc ... la sfarsitul asta de saptamana, care se anunta un pic cam aglomerat.

 Invat ... ca sloboda gura a lumii ne deranjeaza mai mult decat trebuie.

 Sunt recunoscătoare pentru ... ca a venit primavara!!! Tare am dus lipsa soarelui si a timpului bun pentru drumetii! ♥

 Din bucătărie ... vin zvonuri ca trebuie sa prajituresc iar. Sa fie ceva cu cafea, cu nuca sau cu ciocolata?

 Cu ce sunt imbracata ... blugi indigo, bluzica de casmir de culoare caramizie, adidasi albi. Da Maria, fara bijuterii azi.

 Citesc ... Tamango - Prosper Merimee. Am ajuns abia la pagina 169.

 Vreau ... sa devin mai organizata si sa nu ma mai las coplesita de treburile zilnice.

 Ce mai mesteresc ... Gatesc la greu, de zici ca vine foametea! Vreau sa schimb pamantul la flori si sa despart plantutele in mai multe ghivece, ca prea s-au indesit.

 Ascult ... muzica coreeana.

 În casa ... era cam rece de dimineata. Nu prea inteleg de ce. Poate doar mi-a fost mie frig. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa merg in drumetii, cu aparatul de fotografiat atarnat de gat ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... Mondial - Primavara

 Ultimul film vazut ... Am vazut aseara un documentar: Doina groparilor. Nu e cu sange, nici cu pupaturi si nici cu masini sau roboti. Este un film real, cu oameni reali, cu o viata normala. M-a deconectat de la tot, inclusiv de la gandurile mele, care uneori sunt foarte obositoare.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:




Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

4 comentarii:

  1. Ganduri obositoare... doamne, de la o vreme, imi bubuie capu de la gandurile astea, e musai sa invat aia cu far de ganduri. Adica nu s-o-nvat, ca-n teorie o stiu. Am ajuns sa iubesc cremele cu lamaie, cred ca asta inseamna ca ciocolatoasele au depasit toate pragurile de saturatie. La tortul de ieri am folosit pentru prima data lime, o grozavie fu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu am ajuns la saturatie cu ciocolatoasele, dar nici de la lamaioase nu ma dau la o parte :D De fapt nici de la carameloase, sau branzoase sau alte "oase" :D

      Ștergere
  2. Cristinaaa, m-ai ucis cu jeleurile de lămâie !

    Și eu am schimbat pământul la o parte din flori și se arată foarte mulțumite !

    Să ai zile frumoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, jeleurile se fac foarte usor, deci incearca si tu. Reteta o ai daca apesi pe link-ul de sub poza :)
      Inca nu am apucat sa schimb pamantul, dar sper ca pana vineri sa fac si trebusoara asta :)

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog