luni, 9 februarie 2015

File de jurnal - 63

Pentru astazi (data/ora) - 9 februarie 2015, ora 13:13

 Afara ... Aseara a nins cateva ore, pe seara. Nu mult, doar cat sa acopere cu o plapumioara pufoasa natura amortita. Azi a iesit soarele, insa este frig si zapada se mentine. Este o zi perfecta pentru plimbare si poze ♥ Daca n-as sti mai bine, as jura ca este vacanta.

 Mă gândesc ... ca somnul prost din ultimele zile imi afecteaza serios puterea de concentrare. 

Ceva care ma face sa zambesc ... rasaritul ♥♥♥

 Din bucătărie .... Azi voi face clatite. Mancare inca mai este, deci abia maine voi gati ceva. 

 Cu ce sunt imbracata ...Blugi indigo, bluza tricotata cu dungi inegale si diferit colorate, adidasi albi. Azi nu port bijuterii si nici manichiura nu mi-am schimbat-o.

 Citesc ... Cea care alina - Anna Gavalda. Efectiv ma chinui sa citesc ceva din ea! Nu reusesc sa ma concentrez la citit, prin urmare nu pot urmari firul evenimentelor. Cred ca ii dau o pauza si citesc ceva mai usurel si cu mai putine pagini, ca sa nu-mi suprasolicit neuronul. Perioada asta nu a fost buna pentru citit. 

 Ascult .... Europa FM

 În casa ... Vasele le-am spalat, patul l-am facut, rufele uscate le-am asezat la locul lor. Teoretic toate sunt in ordine. 

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... rujul rosu ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... AronChupa - I'm an Albatraoz

 Noutati ... Saptamana trecuta m-am aventurat sa-mi cumpar tigaia minunatacaregatestesinguranulipesteniciodatasiolaudatoatalumea, vrajita fiind de reclama TV in care mi se promitea o reducere de 47%. Cand am facut comanda pe site, am ramas blocata cand am vazut ca transportul este apropape 30 lei si am vrut sa renunt la ea, dar apoi am zis ca totusi reducerea este buna si merita sa profit. Ei bine, nici in ziua de azi nu am primit coletul! Banuiesc ca acesti furnizori au vanzari foaaaarte mari si efectiv nu au timp (sau poate chef) sa-mi trimita si mie amarata aia de tigaie. Prin urmare azi le-am scris mail, frumos si politicos, in care i-am anuntat ca anulez comanda daca nu primesc produsul pana maine. Sa astept raspuns? 
  Aseara m-am vopsit si sora mea "a sarit calul" si mi-a arajat parul de-mi sta ca la revista ♥ Am dormit, m-am trezit, m-am pieptanat si totusi coafura rezista! Ce-mi place de mine! Cum era aia: a good hair day ♥ 
  Ma tot gandesc sa incep sa-mi planific meniul pe o saptamana. Am experimentat aceasta planificare pentru o prietena (m-a rugat sa-i fac un meniu si o lista de cumparaturi pentru o saptamana) si nu este chiar atat de greu. Stii exact ce ai de facut, stii exact ce ai de cumparat, deci teoretic este mai bine. Cred ca voi incerca totusi, sa vad daca aceasta planificare mi se potriveste.
  Zambilele din bucatarie au inflorit si miros atat de frumos ♥♥♥ Se potrivesc ca nuca in perete cu peisajul acoperit de zapada din fundal, dar cu ce sunt eu de vina? smiley7027.gif  

 Ultimul film vazut .. The Hobbit: The Desolation of Smaug - jur cu mana pe inima ca am avut toata buna intentie sa-l vad pana la capat, dar este un film atat de prost si plictisitor, incat m-a luat somnul spre final. Nota 3 de la mine.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 14 februarie, scriam fila de jurnal cu numarul 28.

6 comentarii:

  1. Deja vad numai macarons in fata ochilor:)))) Si io dorm rau noaptea, asta noapte eram cu tine pe la Brasov, poate ca de aia nu te-ai hodinit:)))))) Fu ieri vro juma de ceas cu ninsoare ca-n poveste. Am citit un Murakami din scoarta-n scoarta de cand am plecat de la mama pana am terminat de postat rulada:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cine era de vina pentru lipsa mea de somn! :)) Ce faceam la Brasov?
      Eu nu reusesc deloc sa citesc si trebuie sa spun ca asta ma enerveaza la culme. O sa incerc o carte mai putin stufoasa, poate imi revine cheful :D

      Ștergere
  2. "The Desolation of Smaug" film plictisitor ?!? :))) Oh, dar cum asa? M-am uitat pe repeat in decembrie atat la el, cat si la prima parte ("The Hobbit - An unexpected journey"), iar apoi la cinema am vazut ultima parte din "Hobitul" ("The battle of five armies") cu maare placere. Gusturile nu se discuta, desigur, dar tare ma mira pentru ca mie imi place tare mult, la fel de mult ca si LOTR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spui si tu, gusturile nu se discuta :) "An Unexpected Journey" a primit anul trecut nota 4 de la mine, deci nu este deloc o surpriza nota 3 data pentru "The Desolation of Smaug". Mi se par filme trase de par, in care se dizolva cateva secvente interesante. "The Lord of the Rings" mi s-a parut mult mai interesant si mai bine facut, actiunea fiind mult mai palpitanta. A primit o medie onorabila 8 de la mine :D

      Ștergere
  3. Mdaaa... După mai bine de o săptămână de viroză respiratorie, și părul meu se cere aranjat. Mai stau vreo două-trei zile și... la salon cu mine !
    Nici mie nu mi-a plăcut The Hobbit: The Desolation of Smaug. Mohorât și plictisitor !

    Să ai zile frumoase, Cristina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca esti mai bine Zina! Saptamana usoara si frumoasa iti doresc!
      Cand ziceai ca reincepi jurnalul? :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog