vineri, 14 februarie 2014

File de jurnal - 28

Pentru astazi (data/ora) - 14 februarie 2014, ora 11:44

 Afara ... este soare si frig. De dimineata incepuse sa ninga, dar nu a tinut mult. Iarna tot incearca sa lupte, dar anul acesta nu prea a avut puteri.

 Mă gândesc ... la ce sa mai fac de mancare. As manca ceva, dar nu stiu ce!

 Invat ... ca un zambet si o vorba buna face mai mult decat orice alt ajutor.

 Sunt recunoscătoare pentru ... tot ce mi se intampla! 

 Din bucătărie ... Aseara a facut sotul meu tochitura si am trantit langa ea o mamaliga aurie si pepene murat. Cica eu sunt la dieta! Pentru azi am in plan o prajitura rosie (conforma cu dieta!!!) si un ostropel de pui.

 Cu ce sunt imbracata ... blugi indigo, bluza flausata verzulie si eternele ghetute maronii. Da, fara bijuterii, ca doar n-o sa pierd ocazia sa fiu certata de Maria smiley2597.gif

 Citesc ... Tamango - Prosper Merimee. Initial am crezut ca este un roman, dar am descoperit ca de fapt este o colectie de povestiri, fara nici o legatura una cu alta. Ce am citit pana acum mi-a placut foarte mult!

 Vreau ... sa mai scurtez lista de "trebuie facute!!!". Pana acum am bifat cateva chestii, dar mai am o gramada planificate! Ce-mi mai place sa fac liste, dar de dus la indeplinire parca nu-mi mai place asa mult!

 Ce mai mesteresc ... Junioara are saptamana viitoare carnaval la scoala si vrea costum de dracusor, prin urmare la asta voi lucra zilele astea.

 Ascult ... Europa FM.

 În casa ... este curat pentru ca sotul meu a fost foarte harnic si a stans tot, ba chiar a sters si praful si a dat si cu aspiratorul. Vasele si aragazul le-a spalat tot el, deci eu voi freca menta azi smiley2383.gif

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... ciocolata amaruie ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... saptamana asta nu am obsesii muzicale.

 Ultimul film vazut... De cand cu jurnalul asta, am realizat ca nu vizionez chiar asa multe filme cum credeam. Trebuie sa remediez asta. De la ultima fila de jurnal nu am vazut nici un film, nici macar un episod dintr-un serial. 

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

4 comentarii:

  1. Prajitura rosie, suna bine, da' pan la Craciun cand o postezi, mai e:)) Sotu lu Crisa, ma inclin!
    M-am lecuit cu listele. Vinerea imi asterneam pe hartie ce am in plan pentru sambata- duminica, apoi sambata si duminica stateam doar cu gandu la lista de pe care n-am taiat nimic. Amu le fac far de liste:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prajitura rosie s-a amanat pentru saptamana asta. Am facut aseara un tort bestial de bun, cu iaurt si ness ♥♥ Nebunie curata! Sper ca pana de Paste sa apara pe blog :D
      Eu cu listele am o relatie speciala :D Eu nu renunt la ele si ele nu renunta la mine :D Mi-am facut acum o agenda de liste, deci relatia este de durata :D

      Ștergere
  2. Hihi ! te recunosc, facem parte amândouă din clubul mâncăcioaselor !

    Cât de drăgălașă e fotografia pe care ne-ai oferit-o !

    Să ai zile frumoase, Cristina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, e mare clubul asta din care facem parte :D
      Sa ai parte de o zi minunata!

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog