vineri, 19 decembrie 2014

File de jurnal - 57

Pentru astazi (data/ora) - 19 decembrie 2014, ora 15:28

 Afara ... este foarte frumos si caldut. A fost soare pana mai inainte si pe telefonul meu aparea ca sunt 7 grade. Vine primavara? 
Orasul este ca un furnicar, magazinele au toate "in dotare" macar o coada, cersetorii s-au inmultit si peste tot canta colinde. Vine totusi primavara?

 Mă gândesc ... ca sunt suspect de linistita si calma. Ce m-a apucat?

 Invat ... ca Alt + 6 = ♠

 Sunt recunoscătoare ... oamenii buni care ma inconjoara ♥♥♥

 Din bucătărie .... Azi mai avem ciorbica, iar maine murdaresc toate oalele. Glumesc! Am facut aseara o rulada minunata si cred ca o refac in seara asta. Maine am comanda de cornulete cu rahat si inca ma mai gandesc ce sa fac cu o gaina. 

 Cu ce sunt imbracata ...Blugi indigo, bluzica de culoarea cafelei cu lapte, ghetute din piele maro. In urechi am cercelusi mici mici si argintii, in forma de trifoi.

 Citesc ... Legaturi primejdioase (vol. 1 - Mana destinului) - Nora Roberts. Desi nu este o carte groasa si nici macar greu de citit, nu prea am avut dispozitie pentru citit. Recuperez eu, ca doar urmeaza atatea zile libere!

 Vreau ... sa mergem duminica la sarbatoarea de Hanuca de la Sinagoga din Medias

Ascult ..... un playlist cu cantece de iarna, de pe youtube.

 În casa ... Bradutii sunt impodobiti si beculetele merg toate, pe balcon am aranjat instalatia, curatenie este facuta. Da, suntem foarte organizati anul acesta smiley7027.gif

Dieta... Merge foarte bine! Sotul meu a trecut de pragul de 90, acum cantareste 89 kg. Eu am 93.5 - 94 kg - nu stiu precis pentru ca al meu cantar arata din 500 in 500 grame. Inainte cu tupeu! smiley7027.gif

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa impachetez cadouri si sa scriu felicitari ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... colindul Velerim si Veler Doamne ♥♥♥

 Noutati ... M-am tuns! Am tot cochetat eu cu pletele, dar sunt foarte greu de intretinut si trebuia tot timpul sa-l prind in coada. In plus ma deranja noaptea pentru ca imi venea tot pe ochi si cu el prins nu puteam sa dorm. L-am scurtat si l-am filat. Acum arata tare zbangiu, dar imi place smiley7027.gif Urmeaza sa ma vopsesc maine. 
Am reusit sa o surprind bucur pe Maria cu un cadou de Craciun si tare ma bucur ca i-a placut ce i-am trimis ♥♥♥ Azi m-a surprins si ea pe mine cu o imbratisare virtuala care m-a emotionat foarte tare ♥♥♥

 Ultimul film vazut ... Four Christmases - un film la care am ras cu lacrimi, dar care m-a si pus pe ganduri. De la noi a primit nota 10! 

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:




Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

2 comentarii:

  1. Sa va fie sarbatorile minunate si anul cel nou pe masura viselor! Io am luat felicitarea ta ca plan de implinit in 2015, bine ca nu tre sa-mi mai bat capu si cu asta:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Maria!!! Sa ma ierti pentru lipsa totala de mailuri! :*
      Sarbatori frumoase iti dorim si noi!!! :*

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog