duminică, 4 august 2013

File de jurnal - 5

Pentru astazi (data/ora) - 4 august 2013, ora 9.12

Afara ... este deja cald si liniste. Va fi o zi torida.

Mă gândesc ... ca a mai trecut o saptamana si parca nu am realizat nimic. Sunt parca in transa, nu ma pot mobiliza, nimic nu ma multumesc si parca toate ma plictisesc.

De unde invatam ... de la oamenii de langa noi. Avem puterea de a ne alege modele!

Sunt recunoscătoare pentru ...  linistea ultimelor zile. Am reusit sa-mi pun ordine in ganduri si dorm mai bine.

Din bucătărie ...  Traiasca pungile pentru friptura la cuptor!!! Am facut aseara pui "la rotisor" intr-o astfel de punga si a iesit foarte bun! Am pus langa el un sos de iaurt cu usturoi si am avut o cina minunata! 
Azi as vrea sa fac un desert, ceva ce nu am mai incercat pana acum.

Cu ce sunt imbracata ...  pantalon scurt cu dungi verticale albastre, tricou cu dungi orizontale rosii si portocalii.

Citesc ...  reviste culinare. 

Ceea ce astept (sper) ...  sa rasara levantica! Am trei ghivece: in doua am pus seminte, iar in al treilea am pus o plantuta. Din pacate insa cred ca plantuta e pe moarte, iar din seminte nu a rasarit nimic pana azi, dupa o luna de la insamansare. Sa mai astept? Sa mai sper?

Ce mai mesteresc ...  am doua rame foto care ma asteapta sa le revigorez si sa le pun poze frumoase.

Ascult ...  este un film la televizor. Mi-e urat singura acasa, prin urmare dau frecvent drumul la televizor, chiar daca nu ma uit la el si nici nu ma intereseaza ce ruleaza.

În casa ...  este liniste si curat. Ieri am reusit sa reorganizez un dulapior cu diverse si rafturile cu carti si dvd-uri.

Unul dintre lucrurile mele preferate ...  Cafeaua ♥♥♥ 

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...  nu am planuit nimic. Am lasat totul sa vina de la sine. Ieri a fost dedicata reorganizarii si cumparaturilor. Azi... e prea devreme sa se arate ceva.

Melodia preferata momentan... No Doubt - Don't Speak - este melodia mea preferata de foarte multi ani ♥♥♥

Ultimul film vazut... Lars and the Real Girl. Un film sensibil si personal despre lupte interioare si prieteni adevarati.

Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:



Esti frumoasa chiar daca nu te incadrezi in standardele impuse de moda!


Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

8 comentarii:

  1. Mai toata lumea a lasat-o mai moale, saptamana asta. Cat despre desert, ce-ai zice de o inghetata de casa, foarte usor de facut ? Ma refer la inghetata Izabela, de aici http://zinnaida.ro/2011/06/inghetata-de-casa-retete/

    Duminica placuta, Cristina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, am in asteptare o reteta de inghetata de foarte multa vreme :D Si cea propusa de tine suna interesant :D Poate fac inghetata azi :D
      Duminica frumoasa si tie, draga mea!

      Ștergere
  2. E foarte faina imaginea, ne face sa fim mai ingaduitoare cu noi si cu celellalte, sa cautam sa vedem frumusetea si nu uratenia:). O saptamana cu spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, ma bucur ca iti place imaginea, pentru ca altii ar fi avut ceva de comentat :)
      Multumesc de urare!
      Saptamana frumoasa si productiva iti doresc!

      Ștergere
  3. Deci, se poate si duminica? Io de n-am vazut-o vineri toata ziua, pe fila, imi luasem gandu de la ea pana saptamana viitoare:) Nu reusesc nici cu plantute, nici cu seminte, care le-o fi secretu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, nu este un concurs cu termen limita :) Scrii cand ai chef :D Bineinteles ca ideal ar fi sa scriu filele in fiecare vineri, dar om sunt si eu :P
      Cu levantica nu stiu ce Dumnezeu sa mai fac :( Pur si simplu nu am noroc de ea si asta tare ma necajeste :( In schimb am un noroc la violete, de nici mie nu-mi vine sa cred :D

      Ștergere
  4. Frumoasa imaginea.Sincera sa fiu imi plac mai mult formele decat ridurile (lasate de curele de slabire).... Si mai cred ca frumusetea vine din interior si se vede in zambet, privire dar mai ales din atitudine: important e sa te simti frumoasa....
    Levantica iese foarte greu din seminte. Eu zic sa mai astepti. Iar plantuta de levantica mutata, se usuca in primul an dar da din radacina alta planta in primavara. Am patit-o si eu. Am aruncat in toamna pamantul cu planta uscata in gramada pentru compost si am avut surpriza, in primavara, sa vad o planta stramba, noua si viguroasa.
    Vesele culori porti....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici sa nu disper? No, atunci am incredere in tine si las plantuta in pace pana la anu. Poate imi porti noroc :D
      Din seminte insa nu cred ca mai iese ceva daca nu a iesit nimic de o luna :(
      Imaginea este una din preferatele mele. Sunt in plin proces de "vindecare" si de invatare sa ma iubesc asa cum sunt, prin urmare ma inconjor de chestii pozitive :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog