vineri, 13 aprilie 2012

Intrebari si constatariOare azi, in afara de mine si de vanzatoarele de la magazine, nu mai lucreaza nimeni?
La cat de multa lume este in piata, pe strada si in magazine, tind sa cred ca toata lumea are liber azi. Si ce de bani se cheltuie!!! Am inteles ca e Pastele, am inteles ca toti vor sa aiba masa plina si am inteles ca toata lumea doreste sa petreaca, dar chiar sa stai la coada, cu patru plasoaie in mana, intr-un magazin cu nimicuri la preturi mici numai ca sa cumperi doua perechi de chiloti si trei flori de plastic, asta n-am inteles. La ce se gandesc oamenii astia? Oare mai gandesc? Sa nu fiu inteleasa gresit! Sunt convinsa cat de importanti sunt chilotii in viata de zi cu zi, dar chiar trebuiau cumparati azi? Probabil ca omul tinea mortis sa poarte ceva nou de paste, cine sunt eu sa-l judec? Ei bine, nu-l judec si nici nu-l blamez, pur si simplu nu-l inteleg.
In orasul asta mare sunt deschise o gramada de magazine. Ma credeti ca in fiecare dintre ele este cel putin o coada formata din cel putin 6 oameni? La Billa, azi, la ora 8.20 dimineata, era bataie pe ZIARE!
Curatenia a fost facuta, banii au fost cheltuiti, mancarea si bautura a fost asigurata. De suflet si-a adus aminte cineva?

In incheiere, vreau sa scriu si despre ceva dragut: pe geamurile unor autobuze ce asigura transportul local, au fost lipite desenele unor prichindei de la gradinita. Frumoasa idee, nu?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog