sâmbătă, 17 ianuarie 2015

File de jurnal - 60

Pentru astazi (data/ora) - 17 ianuarie 2015, ora 11:42

 Afara ... straluceste un soare grozav ♥♥♥ Este totusi frig, insa zapada aproape ca nu mai este pe nicaieri. 

 Mă gândesc ... ca am frecat destul menta si ca ar fi bine sa ma apuc de treaba.

 Invat ... ca televizorul este mare mancator de timp liber! In plus te tampeste.

 Ceva care ma face sa zambesc ... rasul fara griji al copilei mele ♥♥♥

 Din bucătărie .... Aseara am facut racitura de pui si un tort grozav cu aroma de lamaie. Azi vreau sa fac niste cornulete cu branza si o ciorbica.

 Cu ce sunt imbracata ...Egari verzi cu model tribal, tricou roz cu patrate albe si papuci de casa. smiley7027.gif

 Citesc ... Am terminat joi seara Legaturi primejdioase - vol.2 Deznodamantul - Nora Roberts. Mda... Autoarea, din dorinta de a complica lucrurile si de a scoate (fara succes de altfel!) cartea din categoria cick-lit, a incercat sa impleteasca o poveste politista cu o poveste de dragoste, avand ca personaje principale un tanar bogat si autoritar si o tanara "nomada" care se descurca cumpoate. Nu numai ca face o varza totala, dar si reuseste sa intre in zona penibilului cu scenele de sex descrise in amanunt, care se potrivesc ca nuca in perete cu restul povestii. Partea politista este chiar interesanta si tare-mi pare rau ca autoarea nu s-a axat mai mult pe aceasta parte. Per total, este o carte usurica, de duminica, buna de omorat timpi deja morti. 
Azi am inceput sa citesc Copila de zapada - Eowyn Ivey.

 Vreau ... sa termin de scris jurnalul, sa ma pot apuca de ornat minunatul tort cu gust de lamaie.

Ascult .... Cenusareasa. Tare-mi place ca Disney Channel redifuzeaza aceste filme animate minunate ♥♥♥ Chiar si dupa o gramada de ani sunt la fel de fermecatoare ♥♥♥

 În casa ... este cald si bine, iar soarele lumineaza fiecare camera. 

Dieta... incepe sa dea iar rezultate bune. Se cunoaste ca am tinut dieta corect si nu am mai mancat interzise.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... filmele animate Disney ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... saptamana aceasta nu am obsesii muzicale.

 Noutati ... Pentru anul 2015 mi-am propus sa citesc 26 carti. Anul trecut am resuit sa ma tin de planul de a citi 24 carti (10 700 pagini!!!) si am fost foarte mandra de mine. Goodreads este un program minunat, care m-a ajutat sa tin socoteala cartilor citite, a notelor pe care le-au primit de la mine, precum si parerile pe care mi le-au lasat. Cartile citite de mine in 2014 - asezate dupa nota pe care au primit-o de la mine. 
Anul acesta am hotarat sa renunt la cateva provocari din blogosfera culinara, la care am participat pana acum in mod constant. De asemenea am iesit din multe grupuri de pe facebook, care simteam ca nu ma mai reprezinta. Vreau sa-mi simplific cat mai mult activitatea pe net, pentru ca simteam ca sunt prea aglomerata si deja ceea ce pentru mine a pornit ca o pasiune, se transforma in obligatie. Nu vreau sa-mi pierd placerea cu care fac tot ce fac si nu vreau sa ma transform in robotel, asa ca mi-am "aerisit" obligatiile si acum ma simt mult mai bine ♥ Poate in scurt timp imi voi regasi si placerea de a scrie si altceva in afara de retete.

 Ultimul film vazut ... The Switch - un film la care am ras mult, dar care te si face sa-ti pui unele intrebari. Recomand!

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


Un tort care mi se pare spctaculos si pe care voi incerca sa-l reproduc pentru ziua junioarei ♥♥♥

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

2 comentarii:

  1. Vreu să cred că nu-i şi VH printre abandonate:)))) Io mi-am propus pentru cele două provocări să încerc a le publica într-un episod comun, luna asta îmi iese şi mi-s tare mândră:))) Cât despre cine consumă timp, io aseară am avut o revelaţie: e o avarie foarte mare la nu ştiu ce ţevăraie care înseamnă că cel puţin până luni nu vom avea apă, şi cum şedeam io paralizată-n pat de gândul că voi face baie cu apă la PET am văzut cum o trecut un ceas. Cât am clipit. Nu exagerez. Vroiam să citesc, era 18, las că două secunde nu vreau să fac nimic, şi gata, era 19. maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mama lu' VH, deci slabe sanse sa ma lepad de el :D
      Timpi morti si eu am destui in programul zilnic, dar ma gadesc ca om sunt si eu si nu ma leg la cap daca nu ma doare, adica nu-mi fac griji SI pentru asta :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog