luni, 23 martie 2015

File de jurnal - 68

Pentru astazi (data/ora) - 23 martie 2015, ora 13:28

 Afara ... este un soare timid care incearca si nu prea reuseste sa incalzeasca aerul. Dimineata si seara este frig bine. La meteo au anuntat pentru vineri 20 grade.

 Mă gândesc ... la sotul meu si la momentul revederii ♥♥♥

Ceva care ma face sa zambesc ... tarabele colorate ♥♥♥

 Din bucătărie .... Sambata si duminica nu am gatit nimic, dar vineri seara am facut ciorbica de pui cu rosii si gratar de pui. Maine fac ceva bun.

 Cu ce sunt imbracata ...Pantalon negru de stofa, maleta mov inchis, tenisi mov inchis cu flori albe.

 Citesc ... Am terminat ieri Eleganta ariciului - Muriel BarberyEste o poveste inocenta, logica si... tandra.
Nu am inteles-o de la inceput, ba chiar primele 126 de pagini mi s-au parut ca se bat cap in cap. Drept urmare le-am citit in doua saptamani. Restul de peste doua sute cincizeci de pagini le-am citit in cateva ore. Asta pentru ca am rezonat cu personajele principale si am inteles in sfarsit alegerea acestui titlu ce imi parea pretentios. Multe pasaje m-au facut sa rad, dar nu pentru ca erau comice ci pentru ca mi s-au parut ca pun in evidenta adevaruri logice pentru mine dar totusi trecute cu vederea pana in acest moment, deoarece erau catalogate drept lipsite de importanta. Fara sa imi propun acest lucru, m-am trezit ca privesc totul dintr-un alt unghi si imi convine asta.
Finalul este exact cum l-as fi scris si eu si se potriveste manusa intregii povesti, chiar daca in primele momente am fost tentata sa afirm ca s-a sfarsit ca nuca in perete. 
Acum citesc Gustul samburilor de mar - Katharina Hagena.

 Ascult .... Europa FM.

 În casa ... Am dat ieri cu aspiratorul si am "aerisit" dulapiorul cu "maimute", sortand la sange podoabele pe care le detineam. Urmeaza camara. Saptamana viitoare ducem covoarele la spalat.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa ma las prinsa in lectura ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... The Weeknd - Earned It

 Noutati ... Saptamana trecuta mi-am cumparat 2 carti de pe Libris.ro: Gustul samburilor de mar - Katharina Hagena (9 lei) si Cartea interzisa - Guido Mina Di Sospiro (20 lei). Transportul a fost gratuit, ca de obicei.
   Am trecut la faza de consolidare in dieta. Croaziera nu mai avea efect de ceva vreme si aveam impresia ca bat pasul pe loc. In consolidare nu mai trebuie sa tin cont de zile PP si PL si am o singura zi PP pe saptamana. Vedem cum merge...
    Sambata imi place sa colind prin magazine second hand. Mereu gasesc minunatii la pret minuscul ♥ Sunt pretentioasa si nu cumpar orice doar pentru ca este ieftin. Sunt sambete in care nu gasesc nimic interesant. Acum doua sambete am gasit o geaca superba din piele veritabila, moale si de culoare visiniu inchis, moderna, cu doar 30 lei. Sambata asta am gasit o pereche de pantofi negri, piele interior si exterior, toc mediu si comod, cu doar 10 lei. Junioarei i-am cumparat o pereche de blugi skiny rooz (15 lei), o rochita midi neagra cu volane multe pe poale (20 lei) si o bluzica foarte frumoasa si moderna cu volanase din voal la maneci (4 lei). Toate sunt aproape noi!!! Chiar se merita sa pornesti la vanatoare de comori in magazinele second hand!   


 Ultimul film vazut .. Urmaresc pe internet serialul Suleyman - Sub domnia iubirii. Mi se pare un serial foarte bun si il urmaresc cu mare placere.

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:


sursa Pinterest

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa.

Anul trecut, pe 14 martie, scriam fila de jurnal 32.

5 comentarii:

  1. Ce frumoasă imagine ! O bucătărie vintage. ☺

    Și mie îmi plac tarabele colorate și dacă vrei să vezi una nostimă foc, într-un filmuleț de câteva secunde, vino aici: http://zinnaida.blogspot.ro/2014/07/distractie-la-praga-2.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce-ai facut cu "maimutele"? Io pornesc cu avant misiunea descotorosirea s-o sfarsesc cu rezultate minime. De exemplu, am scos tot din sifonier sa duc la Buna lenjerii, prosoape ce nu-mi mai sunt de folos si am sfarsit in bagajul pentru ea cu o marturie de la o nunta, doi porumbei dintr-un portelan, ce-o fi ala:)))) Nu-mi place sa cotrobai prin SH, de vad ceva pe geam, ma duc tinta si atat:)) Mi-am luat pentru poze o gramada de materiale cu 2 lei, deja le-am facut raft special in sifonier:)) Vara trecuta am luat de-a camasi HM cu eticheta, de nu le mai stiu numarul, cu 12 lei parca:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac magazinele second hand. Mi-am facut o lista cu obiecte pe care vreau sa le cumpar cat mai ieftin, deci cautarile mele sunt cu tinta :D
      "Maimutele" le-am aruncat fara a ma gandi prea mult, pentru ca daca incepeam sa gandesc, nu le mai scoteam din dulap :D

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog