vineri, 25 decembrie 2009

Iata, a venit Craciunul !


Ne apucam cu cateva zile inainte sa pregatim tot felul de bucate, de zici ca vine sfarsitul lumii si murim nemancati. In magazine este prapad, oamenii sunt nervosi, irascibili, anti-sociali, obositi. Cumpara tot si cheltuie o mica avere pe lucruri fara de care ar putea traii fericiti in continuare. Fac mancare cat pentru o armata, chiar daca jumatate din ea va ajunge la gunoi. Lasa sa fie!
Si daca tot e, sa si mancam, sa bem si sa ne veselim!
Apoi ne este rau, ne dam si matele afara, bolim vreo doua saptamani si ne alegem si cu un ficat marit, cateva kilograme in plus si cu sadisfactia ca anul asta am cheltuit mai mult decat anul trecut. Sa moara Fane de ciuda! Oricum avem mai multe beculete sclipicioase, colorate si enervante la balcon decat el. Sac!
Vom vedea noi cum platim ratele la banca si vom vedea cu ce platim facturile luna viitoare. Acum sa ridicam paharele in cinstea noastra si sa mai ingitim o sarma.
De obicei Craciunul scoate ce este mai bun din oameni, insa nu stiu in ce galaxie este obiceiul asta. M-as muta acolo fara sa clipesc.
Asta este un gand acid rezultat la ceas de noapte in urma unei indigestii si a unei deceptii si trebuie luat ca atare. Personajele sunt fictive si nu corespund realitatii, iar marmota invelea ciocolata.
Craciun fericit si light tuturor !

Dictionar explicativ:

light
- s lumină f; bec n
- adj luminos; deschis (la culoare)
- adj uşor delicat; slab; neserios
- vt light (up) a aprinde; a ilumina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog