duminică, 24 iunie 2012

Life as we know it


In ultimele saptamani am vizionat filme emotionante, filme care nu se incadreaza in categoria filmelor "cool", dar care te fac sa simti, sa te emotionezi, sa zambesti sau chiar sa plangi.
Acest film este unul dintre ele. Desi incepe ca o comedie si incepi sa crezi ca este un film usurel si hilar, incepe sa se complice imediat si iti dai seama ca de fapt este un film sensibil. Cum altfel ai incadra aceasta poveste a doi oameni care nu se suporta reciproc dar care sunt nevoiti, in urma unui eveniment tragic, sa creasca impreuna un copil?
Holly si Alison sunt cele mai bune prietene. Peter si Eric sunt cei mai buni preteni. Alison si Peter sunt casatoriti si au o fetita, Sophie, in varsta de un an. Holly si Eric sunt nasii fetiteti si nu se suporta unul pe altul.
Alison si Peter au un accident cu masina si mor. Holly si Eric afla de la avocatul ce se ocupa de testament, ca au fost numiti tutori legali ai fetitei si sunt sfatuiti sa se mute in casa fetitei pentru ca aceasta sa creasca intr-un mediu cat mai familiar. In ciuda diferentelor de opinie intre cei doi, acestia hotarasc sa se mute impreuna in casa micutei. Sunt speriati de situatie si sunt total nepregatiti pentru a creste un copil, in plus fiecare vrea sa-si vada mai departe de viata, asa cum era ea, inainte de aceasta situatie neprevazuta.
Mereu auzim ca un copil nu poate salva o casnicie, dar in acest caz un copil va putea uni doi oameni care sunt convinsi ca nu se potrivesc? Asta va las sa descoperiti singuri, vizionand acest film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog