vineri, 26 iulie 2013

File de jurnal - 4

Pentru astazi (data/ora) - 26 iulie 2013, ora 13.28

Afara ... este cald si frumos. Mi-e usor sa scriu asta la adapostul vantului de la aparatul conditionat.

Mă gândesc ... la copilul meu plecat departe, la bunica. Eu abia asteptam sa merg la bunici! Ea rezista maxim doua zile fara toate electronicele cu care s-a obisnuit, iar apoi ma suna in fiecare zi, uneori de mai multe ori pe zi, sa ma intrebe cate zile mai sunt pana vine acasa. Cand este acasa este tot timpul plictisita de toti si toate si greu ii intri in voie. Nu stiu cum sa mai procedez cu ea smiley1688.gif

Din locurile de unde invatam ... in nici un caz de la televizor!!! Intr-o seara am vazut un fragment dintr-o emisiune (Miss fata de la tara) care pur si simplu m-a socat. "Duamna" Savuica sfatuia o fatuca tinerica, de doar 16 ani, subtirica ca o crenguta, sa puna mana sa mai slabeasca un pic daca vrea sa arate bine smiley1923.gif Imi venea sa urlu! Nesimtita! Din cauza unor astfel de "binevoitori", fete tinere si frumoase sfarsesc pe paturi de spital, in agonie, sau sufera toata viata pentru ca nu sunt un ideal pentru casele de moda. Oameni ca "duamna" de care vorbeam mai sus, ar trebui interzisi!

Sunt recunoscătoare pentru ...  familia mea minunata, care imi da un sens zilelor nesfarsite de maine. ♥

Din bucătărie ...  Am revenit la gatitul pe timpul noptii. Nu ma complic si incerc sa simplific cat mai mult procesul tehnologic. Traiasca pungile pentru friptura la cuptor!!!

Cu ce sunt imbracata ...  pantalon negru de stofa, lung, maieu alb cu dungulite subtiri si rosii, papuci comozi de piele, cercei rosii pictati cu flori de cires, bratara cu margele argintii si negre.

Citesc ...  zilele astea nu am apucat sa citesc nici o fila de carte. Daca n-as fi citit blogurile preferate in fiecare saptamana, as fi zis ca saptamana asta nu am citit nimic. 

Ceea ce astept (sper) ...  un mail cu care ma obisnuisem si care imi lipseste. Maria, sper ca esti bine si vesela!

Ce mai mesteresc ...  curatenia se pune? Ieri am terminat curatenia generala in camera junioarei! Mi veri hapi!!! smiley7077.gif

Ascult ...  Lifehouse - Broken ♥

În casa ...  e pustiu si cald. Acum este foarte curat si am timp sa ma uit la filme.

Unul dintre lucrurile mele preferate ...  Pinterest ♥♥♥

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...  nu am nici un plan concret. Poate ceva filme, poate citit, poate Festivalul Medieval de la Sighisoara...

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:



Junioara mea, Festivalul Medieval de la Sighisoara - 2007

Idee preluata de la Corcodusa


Mai participa la acest proiect:

4 comentarii:

  1. 1. Send
    2. Minunati cercei!
    3.Atunci uram din toti rarunchii perioadele de vacanta mare cand mama ma lasa uitata la bunici. Amu-s, vacantele alea, unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am.
    4. Deci, singura acasa toate partile:))
    5. Pai, sa-ti fie de bine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria!!!! Unde umbli fata draga? Cum este la curs? :D
      Eu iubeam vacantele la bunici! ♥♥♥ De aceea imi este greu sa inteleg de ce junioara este asa greu de convins.
      Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  2. Mai toate am ramas codase la ceva, ori la citit, ori la curatenie, ori la lucrat. Oricat am fi de protejate, de aerul conditionat, de gradina sau altfel, canicula isi spune cuvantul.
    Duminica placuta, Cristina !

    P.S. Ce scumpa era junioara ta cu pictura aia pe obrajor ! Deduc ca acum are vreo 10-12 ani - o varsta ingrata la fete, mai ales pentru parinti. Multa rabdare si cauta-i cat mai multe preocupari, antreneaz-o la treburile casei, facute impreuna cu tine, nu singura, si, rasplata, iesiti in oras, vedeti un film, mancati o inghetata la o cofetarie sic. Zic si eu, poate ca nu se potriveste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zina, junioara implineste 9 ani in octombrie :D
      Pana la urma o sa aflu metoda perfecta de a-i mai "scurta" din cornite :D E un copil bun si cuminte, numai ca a crescut si eu am ramas muuuuult in urma.

      Ștergere

Cele mai citite articole din acest blog