vineri, 4 iulie 2014

File de jurnal - 42

Pentru astazi (data/ora) - 04 iulie 2014, ora 15:50

 Afara ... este soare si frumos. Ieri a plouat foarte mult, dar azi nici nu se mai vad urmele ploii de ieri. Este multa galagie si multa tensiune in aer. Cred ca totusi mai tarziu o sa adune iar norii.

 Mă gândesc ... ca sunt foarte priceputa la a pierde timpul de pomana. M-am specializat in frecat menta atat de tare, ca nici eu nu-mi dau seama in cate o zi cand au trecut atatea ore. Nu, nu se intampla mereu, dar asta tot nu este o scuza!

 Invat ... Vreau sa invat sa ma eliberez de toti nervii pe care mi fac singura, astfel incat sa nu mai pun raul in fata si sa vad si partea frumoasa a lucrurilor. Este o parte frumoasa, de asta sunt sigura!

 Sunt recunoscătoare ... pentru ideile bune care au inceput sa-mi vina cand ma astept mai putin. Parca m-am trezit din hibernare.

 Din bucătărie .... Saptamana asta a inceput in forta cu dulceata de nuci verzi, gem de visine si un tort de ciocolata pentru matusa mea. Am facut si cascaval de casa (dietetic!!!) si...oua fierte, feliat castraveti si cafea. Saptamana insa nu s-a incheiat, prin urmare maine voi gati pui cu taitei si legume pentru 8-10 persoane invitate la aniversarea unei prietene, si vinete dulci - ca o mica surpriza pentru aniversata.

 Cu ce sunt imbracata ...Tricou marinaresc cu dungi albe si albastre, pantalon de stofa negru, balerini negri din plasa impodobiti cu pietricele mici si gri metalic, cercelusi din fimo, buchetele de flori multicolore. Mi-am prins parul in codita impletita, intr-o parte. 

Citesc .... Inclestarea regilor - al doilea volum din seria Cantec de gheata si foc, scrisa de George R.R. Martin. Am ajuns in dimineata asta la pagina 375.

Vreau ... sa sa ma tin de promisiune si incepand de azi si pana vinerea viitoare sa nu mai intru DELOC pe facebook. Imi mananca foarte mult timp si vreau sa-mi demonstrez ca nu mor daca nu intr-un pe facebook. Poate o sa "mor" pentru altii, dar cine vrea sa dea de mine stie sau poate afla cum o poate face.

Ce mai mesteresc ... organizare si curatenie. Pe bucati mici, ca sa nu ma simt complesita si nici tentata sa capitulez.

 Ascult ..... muzica data (prea!!!) tare de la terasa din fata biroului.

 În casa ... Sambata am reusit (si sunt foarte mandra de mine!) sa organizez si sa curat dulapul de incaltaminte de pe hol si dulapul "cu maimute" de deasupra masinii de spalat. Marti am reorganizat si asezat camara din bucatarie. Miercuri am frecat si curatat masca de chiuveta din bucatarie, chiuveta si faianta din bucatarie. Nu, inca nu a venit momentul si pentru bufet.

 Unul dintre lucrurile mele preferate ... cafeaua amara cu lapte ♥♥♥

 Melodia preferata momentan... fara obsesii muzicale saptamana asta.

 Ultimul film vazut ..... Duminica am vazut cu junioara The Lego movie si ne-a placut foarte mult. Chiar daca este o animatie si oricine ar presupune ca este destinata copiilor, adultii au multe de invatat din el si recunosc ca m-a facut sa-mi pun multe intrebari despre comportamentul meu. Recomand! 

 Aici este o imagine pe care m-am gândit să o împărtășesc:

Cred ca am o noua idee de pus in practica pentru mesterul casei :D

Mai participa la acest proiect:
Idee preluata de la Corcodusa

5 comentarii:

  1. Nu stiu ce am facut ca nu aparuse galbenu si am zis ca s-o cherdut. Amu tu lumineaza-ma:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa cred ca si a doua oara n-o ajuns. Nici nu mai stiu ce am avut de zis:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Cele mai citite articole din acest blog